Heb je een magazijn? Investeer in deze apparatuur!

  • Kwaliteit
  • september 13, 2022
  • Comments Off
magazijn

Warehousing is een complexe onderneming die de juiste apparatuur vereist voor opslag, retrieval en distributie. De kwaliteit van je magazijnbeheersystemen, gekoppeld aan de efficiëntie van je faciliteiten, bepalen hoe succesvol je bedrijf zal zijn.

Draagarmstelling

Een draagarmstelling is een van de beste dingen die je kunt gebruiken om je goederen op te slaan. Dit soort opslagsysteem is ontworpen om een ​​maximale hoeveelheid ruimte te bieden die een groot aantal producten en materialen kan bevatten. De opslagcapaciteit is afhankelijk van het ontwerp en de configuratie. Gewoonlijk worden draagarmstellingen geleverd met een hoge opslagcapaciteit die kan variëren tot wel 5 x 4,1 m. Ze zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van sterke materialen zoals staal of aluminium. Deze materialen zorgen ervoor dat je draagarmstelling lang meegaan, ongeacht hoeveel gewicht ze dragen.

Bandenstelling

Een bandenstelling is een opslagapparaat dat wordt gebruikt om banden op te slaan. De bandenstelling is verkrijgbaar in verschillende maten en kan worden gebruikt voor het ordenen en opslaan van banden in een magazijn. De bandenstellingen moeten hoog genoeg zijn voor gestapelde banden van verschillende afmetingen, maar niet zo hoog dat het moeilijk wordt om de bovenste plank te bereiken wanneer dat nodig is.

Bulkcontainers

Als eigenaar van een magazijn moet je ook bulkcontainers hebben om de materialen die je in je magazijn hebt op te slaan. Bulkcontainers zijn gemaakt van kunststof of staal en zijn er in verschillende maten. Bulkcontainers worden gebruikt in magazijnen en fabrieken in Europa en Noord-Amerika. Ze kunnen worden gebruikt voor het bewaren van voedsel, chemicaliën of andere items. Dit is afhankelijk van wat voor bedrijf je hebt.

Magazijnkarren

Magazijnkarren zijn een geweldige manier om materialen door je magazijn te verplaatsen. Je kunt ze gebruiken als steekwagen, of je kunt ze duwen als een kruiwagen. Ze zijn ook geweldig voor het verplaatsen van pallets met producten van de ene locatie naar de andere. Zorg ervoor dat je je magazijnkarren op minstens drie meter afstand van elkaar opslaat, zodat ze niet in de weg staan wanneer iemand zich door het gebouw verplaatst. Zorg er bij gebruik van deze karren voor dat je ze altijd schoon houdt. Vuile apparatuur kan leiden tot schade aan de voorraad.

Previous «
Next »