Kies voor jouw kantoor een printer met kwaliteit

  • Kwaliteit
  • augustus 28, 2018
  • Comments Off

Toshiba is vooruitstrevend met het maken van hun printers. Sinds het begin van de twintigste eeuw zijn ze al bezig met het ontwikkelen van hoogstaande printers. Tegenwoordig zijn de mogelijheid oneindig. Voor privé gebruik of voor op het kantoor, Toshiba zorgt ervoor dat uw printer gebruiksvriendelijk voor u is. Denk bijvoorbeeld aan extra functies zoals kopiëren, dubbel gedrukt printen en scannen. Daarnaast is het hedendaags ook fijn om via uw mobiel te printen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden beschreven voor uw printgenot. 

Beheer van uw mulitfunctionals

Doordat Toshiba al meer dan 140 jaar zich bezig houdt met oplossingen en systemen om documenten te optimaliseren beschikken zij over veel kennis. Het is daarom mogelijk om het beheer over uw apparatuur over te geven aan Toshiba. Toshiba zorgt er op die manier voor dat uw sytemen met elkaar kunnen communiceren en laten u zien wanneer een systeem toe is een onderhoud. Ook wordt er een overzicht getoont van uw print veiligheid en hoe economisch het is. U heeft dan verder geen zorgen meer voor deze tijdrovende taak. 

Printer met uitwisbare toner

Toshiba is ’s werelds het eerste bedrijf die een printer heeft kunnen ontwerpen met een uitwisbare toner, de Toshiba Eco-MFP. Dit betekent dat u in de toekomst economisch en ecologischer met papier om kunt gaan. U bespaart wel 80 procent op papier door hergebruik. Het systeem is gebaseerd op het printen van documenten met een blauwe toner die uitwisbaar is. Ook kunt u op dit papier schrijven met een speciale Pilot FriXion pen. Als u vervolgens klaar bent met het papier kunt u het met de Eco Hybride of het papierrecyclingssysteem de toner wissen. Vervolgens kan het papier dan weer worden gebruikt en worden bedrukt om zo een permanent document in zwartwit te printen. 

Veilig printen

Als u bedrijftechnisch vaak print is het belangrijk om na te gaan of u wel voldoende bent beveiligd. Het kan zijn dat u in uw bedrijf met vertrouwelijke gegevens werkt en daar een kopie van maakt. Financiële overzichten, e-mails en passpoorten zijn vaak een doelwit voor diefstal en misbruik. Een slechte beveiliging kan al snel zorgen voor het lekken van vertrouwelijke informatie. Daar biedt Toshiba de uitkomst. De systemen van Toshiba printer voldoen aan hoge veiligheidseisen, waardoor enige lekken haast niet voorkomen. Dit komt doordat Toshiba een harde schijf heeft ontwikkeld voor bedrijven (voornamelijk voor multinationals) waarbij de data die wordt gekopiëerd of gescant meteen wordt vergrendeld. Dit stelt al uw papieren documenten veilig.

Bron: vergaderruimtevinden.nl

 

Previous «
Next »