3x Gefeliciteerd vanaf een afstand

  • Kwaliteit
  • december 2, 2020
  • Comments Off
bloem bezorgen

Het is allemaal iets ingewikkelder geworden sinds corona, maar feliciteren is nog steeds belangrijk. Juist nu is de beste tijd om te laten weten aan de mensen waar je om geeft, dat je aan ze denkt. Al helemaal op hun verjaardag. Daarom hebben we speciaal voor jou, drie leuke cadeau ideeën op een rijtje gezet. Deze cadeau ideeën kun je gebruiken voor allemaal verschillende mensen in je leven. Van moeders tot tantes, van vrienden tot je zusje. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

  1. Handen uit de mouwen

Ben je creatief aangelegd? Dan is dit het idee voor jou. Desondanks je niet op bezoek kunt komen, kan je wel een pakketje versturen. Ook kun je eventueel je cadeau aan de voordeur hangen. Bijzondere tijden, vragen om bijzondere oplossingen. Je kunt natuurlijks iets kopen, maar persoonlijker is iets zelf maken. Hierbij kun je alle kanten op, maar probeer te blijven bij wat je kent. Ben je handig met hout? Maak een mooi dienblad, of een fotolijst. Goed in breien? Maak een warme muts of zelfs een trui. Gebruik dus je talenten en maak er originele cadeaus van. Dus handen uit de mouwen en ga ervoor!

  1. Voor een dame? Bloemen!

Ja ja, niet erg origineel. Toch houden de meeste vrouwen van bloemen, dus dit is ideaal voor de vrouwen in je leven. Probeer het wel persoonlijk te houden. Dus kies voor een kleurenpalet dat past bij de jarige. Of kies voor haar favoriete soort bloemen. Er zijn veel partijen die in deze tijd bloemen bezorgen. Als je dit wilt doen, raden wij Boeketcadeau aan. Zij hebben een groot assortiment aan boeketen, dus er zit altijd iets passends tussen.

  1. Een persoonlijke kaart

Om in het thema te blijven van ‘doe het zelf”, kies voor een persoonlijke kaart. Er zijn verschillende sites waar je zelf kaarten kunt maken. Je kunt gebruik maken van leuke foto’s van de jarige en jou samen. Ook kun je een afbeelding kiezen, waarvan je weet dat de jarige blij wordt. Voor kinderen kun je bijvoorbeeld een cartoonfiguur kiezen. Ook hebben deze onlinetools vaak zelf lettertypen, stickers en andere versiersels. Je kunt helemaal losgaan. Ook hoef je geen grafisch ontwerper te zijn voor dit idee. Maak het vooral persoonlijk. Het is alleen al heel lief dat je de tijd hebt genomen, om een kaart te maken. De jarige zal dit gebaar zeker waarderen!

Dit waren de drie cadeaus vanaf een afstand, we hopen dat je er wat mee kunt. Veel succes!

Previous «
Next »