Is de smartphone onmisbaar voor de zelfstandige ondernemer?

  • Kwaliteit
  • juni 27, 2017
  • Comments Off

Een smartphone, iedereen heeft er tegenwoordig wel een. Of u nu meer een Iphone, Samsung of LG persoon bent, het maakt niet uit, want u zult niet meer zonder kunnen toch?
Vroeger werd alles met bonnetjes en dikke mappen papierwerk bijgehouden, later werd alles in handige computersystemen gezet. Nu hoeven we alleen maar een Iphone bij ons te hebben en alles kan via dat kleine apparaatje geregeld worden. Of het nu bankzaken, facturen, de boekhouding, een voorraadsysteem of een klantenbestand is, alles wordt op dat apparaatje opgeslagen. Kortom, smartphones zijn tegenwoordig onmisbaar of niet?

Is de smartphone onmisbaar voor de zelfstandige ondernemer?

Dit is de grote vraag die iedereen zich tegenwoordig steeds meer afvraagt. Sommige zelfstandige ondernemers zullen van mening zijn dat vroeger zonder al die technische snufjes alles beter was. Maar zelf als zelfstandig ondernemer ben ik sterk van mening dat alles nu juist beter is en we absoluut niet meer zonder onze Iphone kunnen. Kijk naar alle geweldige mogelijkheden die er nu zijn. Met een druk op de knop kunt u nu gemakkelijk alles regelen. Geen uren schrijfwerk meer, heerlijk!
Wat ook fantastisch is, is het bereik wat we tegenwoordig hebben. Denk maar eens aan alle social media. Als u nu uw merk of bedrijf wilt promoten kunt u nu geheel gratis de aandacht van de hele wereld krijgen. Ik denk dat deze revolutie heel veel deuren voor bedrijven heeft opengezet. Ook zijn er door de komst van social media geheel nieuwe manieren om geld te verdienen ontstaan. Zo zijn er nu miljoenen mensen die via deze weg flink wat geld verdienen. Denk maar aan de bekende bloggers en vloggers.
Nee, ik ben helemaal voor deze revolutie en denk dat elke zelfstandig ondernemer meer gebruik van de smartphone en social media zou moeten maken en zo de vele mogelijkheden van het ondernemerschap zou moeten ontdekken. De wereld die u kunt bereiken met een klein apparaatje is geweldig!

Previous «
Next »