Vergeet goud, investeer in diamanten

  • Kwaliteit
  • mei 9, 2018
  • Comments Off

Vaak hoor je dat het investeren in goud een goede optie is om op langere termijn rendement te behalen. Toch is er ook een andere grondstof die, net als goed, veel rendement kan opleveren.

We hebben het hier over Diamanten!

Door de groeiende vraag en het dalende aanbod diamanten leent deze edelsteen zich perfect voor een investering op lange termijn.

Door recente onderzoeken is naar buiten gekomen dat er wordt verwacht dat de diamantprijzen de aankomende decennia veel zullen stijgen dankzij toenemende vraag.

Door de recessie heen

Ondanks de recessie die de laatste jaren heeft gespeeld hebben diamanten hun waarde goed behouden. Dit toont aan dan ook in het geval van een recessie of crises diamanten een betrouwbare investering zijn.

Wel is het natuurlijk belangrijk dat je deze bijzondere edelstenen voor een scherpe prijs inkoopt.
Eén van de plekken waar je een goede prijs kwaliteitsverhouding krijg is bij Baunat Diamonds.

Doordat Baunat Diamonds inkoopt bij de bron kunnen ze zeer scherpe prijzen aanbieden.
Daarnaast hebben deze diamantairs maar dan 100 jaar ervaring in het inkopen van diamanten en het bepalen van de kwaliteit.

Daarom is niet alleen de prijs scherp maar ook de kwaliteit erg hoog.

Het voordeel van beperkte natuurlijke bronnen

Wat ook erg meespeelt in de steeds toenemende waarde van diamanten is dat de natuurlijke bronnen steeds minder opleveren en de diamantmijnen steeds dieper moeten gaan graven.

Om deze reden worden de kosten voor het winnen van diamanten steeds hoger waardoor ook de prijs omhoog schiet.

Ook het feit dat diamanten geen veranderingen met de tijd ondergaan is een groot voordeel.
De gemiddelde diamant is 2 miljoen jaar oud en laat zien dat deze edelstenen goed voor lange termijn kunnen worden bewaard om zo het rendement nog meer te verhogen.

Mocht je opzoek zijn naar persoonlijk advies op het gebied van het investeren in Diamanten adviseer ik om eens te gaan kijken naar Baunat Diamonds Investment Office.

Previous «
Next »