3 Handige manieren om je ip adres te verbergen!

  • Rogier
  • februari 28, 2019
  • Comments Off
vpn review

Surf anoniem op internet!

Lees deze VPN review om voortaan anoniem te kunnen surfen. Voorkom dat anderen te weten kunnen komen wie je bent. Dit is heel gemakkelijk wanneer je geen stappen hiertegen onderneemt. Zodra je op internet online bent kunnen anderen je IP-adres te weten komen. Hiermee kan men gemakkelijk traceren wie je bent en waar je woonachtig bent. Dit gebeurt massaal door hackers, maar het zijn ook overheden die graag meekijken. Niemand vindt het prettig wanneer anderen kunnen meekijken tijdens het surfen op het net. Voorkom ook dat je te traceren bent en maak gebruik van een handige manier om je IP-adres te verbergen. Dit kan gratis of tegen een kleine betaling. Welke manier past het best bij jou? Kies er altijd voor om je identiteit te beschermen. Internet is minder veilig dan veel mensen denken. Graag voorzien we je hierbij van een VPN review. Een VPN staat voor virtueel particulier netwerk.

Gratis IP-adres verbergen met gratis VPN

Via verschillende websites als bijvoorbeeld Hide my ass kan men gratis anoniem surfen. Zoek maar eens op: “free browser hide ip”. Verschillende websites bieden de mogelijkheid om geheel anoniem te surfen. Het grote nadeel hiervan is dat het niet volledig goed werkt. De mogelijkheden zijn beperkt. Verschillende javascripts worden uitgeschakeld waardoor veel websites niet goed bereikbaar zijn. Dit kan ook niet gebruikt worden voor het anoniem surfen op het Darkweb. Controleer altijd of je ook echt anoniem bent door deze gratis aangeboden anonieme browsers. Ga bijvoorbeeld watismijnip.nl om te controleren of je anoniem surft. Volgens veel VPN reviews is deze manier van gratis surfen niet echt denderend. Voor een paar euro kun je gratis surfen op een snellere en betere manier.

Ga voor goedkope software om je IP-adres te verbergen!

Vele verschillende programma’s zijn beschikbaar. Je hebt bijvoorbeeld de betaalde versie van Hide my ass. Dit is wellicht het bekendste programma om anoniem mee te surfen op het internet. Nadeel is dat veel mensen dit gebruiken en het netwerk soms langzaam is. Daarbij komt het voor dat veel mensen hetzelfde IP-adres gebruiken. Verschillende andere software is voordeliger en kan als prettiger worden ervaren. Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen en budget. Bekijk ook gerust eens de voordelige software van 5 Euro VPN. Deze software wordt massaal gebruikt door internetters om de identiteit te beschermen.

Kies voor een professionele manier

Verschillende manieren worden er aangeboden. Het is belangrijk om de manier te kiezen die het beste aansluit bij je wensen zodat je de best VPN kunt kiezen die daarop aansluit. Wanneer je budget het toelaat kies dan voor een private VPN. Volgens vele VPN reviews is de beste manier om je IP-adres te verbergen via een professionele VPN.

Previous «
Next »