• Homepage
  • >
  • Netwerken
  • >
  • Alternatieve manieren om te netwerken en je contacten te vergroten.

Alternatieve manieren om te netwerken en je contacten te vergroten.

  • Kwaliteit
  • maart 23, 2018
  • Comments Off

Alternatieve netwerk methodes

Alternatieve netwerk methodes, netwerken draait het grootste deel om het opbouwen van relaties die langdurig zijn, waar beide profijt aan hebben. Het draait allemaal om zichtbaar worden, en natuurlijk blijven, en waarde bieden. Veel mensen denken dat wanneer hoe meer mensen je kent, hoe groter de kans is dat iemand de link legt met jou…dus geven ze veel aandacht aan mondelinge reclame. Tegenwoordig is het vinden van professionele arbeidskracht veel simpeler via het internet. De keuze om een professional in te huren wordt gemaakt door meer dan alleen het kennen van. Maar ook het vertrouwen in de ondernemer dat die kwaliteit levert is een belangrijk onderdeel. Netwerken gaat dus over onderscheidbaar worden en connecteren met mensen die inzien dat jij dé oplossing voor hen bent.

Alternatieve manieren om te netwerken.

Netwerken op een alternatieve manier kan via het internet. Netwerken via internet is de meest vooruitstrevende stap. Het is interessant om met iedereen die je ontmoet, te verbinden via sociale media zoals Linkedin en Facebook. Het posten van waardevolle content op deze sites is ook zeer belangrijk en houd de aandacht vast van je contacten. Zorg dat je herkenbaar wordt en blijft door interessante onderwerpen te delen. Via deze weg is het ook tof voor je netwerk om ze op te nemen in je vragen.

Het delen van vraagstukken waar je moeilijkheden mee ondervindt. Ook de moeilijkheden die je ondervind voorleggen in je netwerk is een mogelijkheid en zorgt voor betrokkenheid. Mensen binden aan je bedrijf is de meest interessante methode voor stabiele contacten. Dit is dus één van de alternatieve manieren om te netwerken.
Dit sluit de standaard methodes natuurlijk niet uit waarbij u visitekaartjes plaatst op openbare plaatsen. Flyers uitdeelt of post (waar dit aangevraagd is of toegelaten). Hou altijd in het achterhoofd dat elke reclame vorm loont.

Eens je een leuk netwerk hebt geconstrueerd, dan kun je misschien overwegen, om iets terug te geven aan je contacten. Wedstrijden houden, kan er ook voor zorgen dat je meer mensen aantrekt. Een product of dienst gratis weggeven om de maand bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat je netwerk zich nog meer gaat betrekken in je bedrijf. Wat je natuurlijk wil! Netwerken op een alternatieve manier, waardoor u niet meer met je visitekaartjes moet rondgaan op business meetings is gewoon kei tof!

Previous «
Next »