Bedrukte mokken inzetten als promotiemiddel

  • Kwaliteit
  • december 23, 2020
  • Comments Off
bedrukte mokken

Een mok wordt vooral gezien als een dagelijks middel om uit te drinken. Dat is niet zo gek natuurlijk, maar er kan veel meer uit een mok gehaald worden. Vooral voor de zakelijke markt kan een mok een toegevoegde waarde zijn. ‘Hoe bedoel je dat?’, zul je misschien denken. Nou, een mok is te vinden in ieder huishouden. En meestal blijft het niet bij één mok, maar zijn er meerdere in de keukenkastjes te vinden. Iedereen drinkt er uit en sommige mensen hebben zelfs een favoriete mok. Kortom, mokken inzetten als promotiemiddel voor uw bedrijf is zo slecht nog niet.

Mokken laten bedrukken met uw logo

Hoe je het ook wendt of keert, mokken zijn goed in te zetten voor uw bedrijf. Mokken zijn overal het algemeen groot en bieden dus een groot drukoppervlakte aan. Daarnaast bestaan mokken tegenwoordig in elke kleur die er maar uit. Zo past er altijd een mok bij uw huisstijl. Mokken worden ook steeds duurzamer, dus ook voor bedrijven die het milieu hoog in het vaandel hebben, zijn er mokken verkrijgbaar in de huisstijl.

Verschillende soorten mokken

Zoals gezegd bestaan er diverse mokken, maar welke zijn er zoal?
We hebben natuurlijk de klassieke witte ronde mok. Deze is niet heel spannend, maar biedt wel veel mogelijkheden en is nog wel altijd erg populair als mok.

Naast de gewone mok bestaan er bijvoorbeeld ook krijtmokken. De naam geeft het wellicht al een beetje weg, maar op deze mokken kan er met krijt geschreven worden. Erg leuk om snel een persoonlijke touch aan de mok te geven.

Daarnaast zijn er ook nog speciale mokken waarbij de afbeelding op de mok wordt getoond, zodra er heet water of een warme drank in de mok wordt gegoten. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden om iets te onthullen.

Bestel uw bedrukte mokken online

Er bestaan nog veel meer mokken, in allerlei vormen en met verschillende inhoudsmaten. Wilt u mokken laten bedrukken met uw logo? Neem dan een kijkje op de website van BudgetGift.nl. Het bedrijf heeft een groot assortiment mokken en allemaal bedrukt kunnen worden met uw logo. Daarnaast biedt BudgetGift.nl een goede klantenservice en zeer scherpe prijzen, wat ook niet geheel onbelangrijk is. Wilt u dus bedrukte mokken? Ga dan naar de website van BudgetGift.nl.

Previous «
Next »