• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Ontdek waarom een entresolvloer een slimme keuze is voor ondernemers

Ontdek waarom een entresolvloer een slimme keuze is voor ondernemers

  • Kwaliteit
  • augustus 9, 2023
  • Comments Off
entresol vloer

Hey daar, ondernemer! Sta je op het punt om uit te breiden, maar zit je met ruimtegebrek? Of wil je simpelweg meer profiteren van de ruimte die je al hebt? Een entresolvloer kan dan een goede oplossing zijn. In deze blogpost leggen we je uit wat een entresolvloer precies is en waarom het een slimme keuze is voor jouw onderneming.

Een entresolvloer is een tussenverdieping die in een bestaande ruimte wordt gebouwd. Hierdoor ontstaat er extra ruimte zonder dat je daarvoor een nieuw pand hoeft te huren of bouwen. Een entresolvloer kan op maat worden gemaakt, waardoor deze altijd past bij de specifieke behoeften van jouw onderneming. Hieronder volgen de voordelen van een entresolvloer:

1. Extra ruimte: Een entresolvloer zorgt voor extra ruimte in een bestaande ruimte. Je kunt hierbij denken aan kantoorruimte, opslagruimte of productieruimte. Doordat de ruimte efficiënter wordt benut, kun je meer spullen opslaan, meer mensen huisvesten en/of meer productie draaien.

2. Bespaar op huurkosten: Een entresolvloer bespaart ondernemers op huurkosten. Door gebruik te maken van de ruimte die je al hebt, hoef je niet te verhuizen naar een groter pand. Dit bespaart niet alleen huur, maar ook verhuiskosten en tijd.

3. Flexibiliteit: Een entresolvloer is flexibel in zijn toepassing en indeling. Door het op maat te produceren, past het perfect in de bestaande ruimte. Het kan op verschillende hoogtes, lengtes en breedtes gemaakt worden waardoor je optimaal kunt profiteren van de beschikbare ruimte.

4. Waardevermeerdering: Een entresolvloer kan zorgen voor een waardevermeerdering van een bestaand pand. Doordat de ruimte efficiënter wordt benut en de functionaliteit van het pand toeneemt, kan dit de waarde doen stijgen.

5. Snelle installatie: Een entresolvloer kan binnen enkele dagen worden geïnstalleerd, hierdoor ondervindt jouw bedrijfsvoering nauwelijks hinder. Dit in tegenstelling tot een verhuizing naar een nieuw pand waar dit maanden kan duren.

Een entresolvloer is een investering die zichzelf snel terugverdient. Het biedt extra ruimte zonder dat je hoeft te verhuizen, bespaart op huurkosten en is flexibel in zijn toepassing. Door de snelle installatie ben je in een mum van tijd weer operationeel en bespaar je tijd en geld. Een entresolvloer is daarnaast ook nog eens een waardevermeerdering voor een bestaand pand. Profiteer daarom vandaag nog van de voordelen van een entresolvloer en neem voor meer informatie contact op met Trading Together! Zij hebben zelfs gebruikte entresolvloeren!

Previous «
Next »