• Homepage
  • >
  • Personeel
  • >
  • De eerste indruk is belangrijk en een schone werkomgeving daarom essentieel

De eerste indruk is belangrijk en een schone werkomgeving daarom essentieel

  • Kwaliteit
  • september 1, 2020
  • Comments Off
schone werkomgeving

Een schoon bedrijfspand is een visitekaartje bij uitstek voor klanten, gasten en bezoekers. Je wilt kwaliteit en professionaliteit uitstralen en een goed verzorgde werkomgeving, zowel aan de binnen als de buitenkant, is daarom essentieel. Een eerste indruk is voor het gros van de mensen bepalend aan het begin van een nieuwe zakenrelatie en daarom is het voor jou ontzettend belangrijk om de mensen op een goed verzorgde plek te kunnen ontvangen. 

Stel je maar eens voor. Je hebt een afspraak gemaakt met een nieuwe klant en bij aankomst op diens kantoor en wordt je verrast door slecht onderhouden parkeerplaats, een ongeïnteresseerde receptiemedewerkster die je met tegenzin te woord staat en na veel moeite eindelijk doorverwijst naar de ruimte waar je je afspraak hebt. Onderweg daar naar toe zie uitpuilende prullenbakken, slecht gewassen ramen en een dikke laag stof op de vensterbank. Na een bezoek aan het toilet waar in weken geen dweil doorheen is gehaald, zall je vervolgens nog een keer goed nadenken alvorens je overgaat tot het sluiten van een nieuw contract. 

Klantgerichte service op maat waar je op kunt bouwen

Bij jou op kantoor is het gelukkig anders. Je werkt al geruime tijd met schoonmaakbedrijf Rotterdam, een uitstekende partner die er al tijden voor zorgt dat jouw bedrijfspand er altijd piekfijn en verzorgd uitziet. CSU is namelijk een bedrijf dat een klantgerichte en effectieve service verleent waar je zorgeloos op kunt vertrouwen.  Naast de gebruikelijke schoonmaakwerkzaamheden binnen je bedrijf, zoals het stofzuigen van de kantoorruimtes, de dagelijkse reiniging van je toiletten en sanitaire voorzieningen en het onderhouden van de algemene ruimtes zoals ingang, liften, gangen en vergaderruimtes, is het bedrijf daarnaast ook nog bijzonder gespecialiseerd in allerlei andere soorten reiniging. 

Zo zorgt schoonmaakbedrijf Rotterdam ook voor het maandelijkse glazen wassen. Met speciaal materiaal zorgen ze dat alle ramen op de vijf verdiepingen die jouw gebouw telt er weer vlekkeloos uitzien. Ook laat je ze een keer per jaar specialistisch vloeronderhoud uitvoeren om er zeker van te zijn dat alles in optimale staat verkeerd. Ook computerreiniging en de jaarlijkse gevelreiniging van je pand worden aan CSU uitbesteed. 

Een verzorgde werkplek garandeert productiever personeel

Een schone en verzorgde werkplek is naast een goed visitekaartje ook nog eens een belangrijke stimulatie voor je personeel. Je wilt natuurlijk dat je werknemers zich comfortabel voelen en een schone werkomgeving is daarvoor een vereiste. Door ervoor te zorgen dat je personeel iedere dag een schoon en opgeruimd kantoor binnen kunnen lopen, bevorder je de productiviteit en een positieve mentaliteit onder je werknemers. 

Ben je op zoek naar een goede partner die ook jouw bedrijfspand er goed en verzorgd uit kan laten zien, aarzel dan niet en maak een afspraak met CSU. Zij kunnen je een klantgerichte offerte geven, waarbij je zelf kunt aangeven welke diensten je allemaal nodig denkt te hebben. Met jaren ervaring, meerdere specialismen en werknemers met een doenersmentaliteit kan CSU ook voor jou er voor zorgen dat je bedrijfspand altijd een schone en verzorgde indruk op mensen achterlaat.

Previous «
Next »