Fietsen met trots!

  • Kwaliteit
  • mei 15, 2019
  • Comments Off

Trots zijn is een heerlijk gevoel. In Nederland zouden we ook net iets vaker trost moeten zijn. Het is namelijk nooit genoeg in het bedrijfsleven. Een fiets van de zaak is daarom helemaal geen slecht idee!

Bikes 4 Promotion   

Bikes 4 Promotion is een dochter bedrijf van Matrabike, een fietsen winkel met goedkope elektrische fietsen van Matrabike. Bikes 4 Promotion richt zich op het maken van promotie fietsen die gebruikt kunnen worden door het personeel om naar het werk te komen of voor privé gebruik. Zodra personeel zal gaan fietsen met deze fietsen maak je meteen reclame. Aan de hand van het type fiets straalt het ook het bedrijfsimago uit.

Bekendheid

Bikes 4 Promotion is al erg bekend onder de maatschappij zonder dat u het waarschijnlijk weet. Zo heeft het bedrijf al klanten gehad als IBM, Mora, BMW en niet te vergeten de wel bekende Rabobank fiets. Een onverwoestbare fiets die niet kapot te krijgen is. Deze fietsen zult u ongeacht wel eens gezien hebben. De promotie fietsen kunnen ook weg worden gegeven als winactie of wanneer u een belangrijke deal heeft gemaakt.

“Gratis” reclame mogelijkheid

Naast het weggeven aan klanten of aan al het personeel, zou u de fiets overal in Nederland kunnen neerzetten en met sloten vast maken waar toegestaan. Hier is geen vergunning voor nodig, ook zijn hier geen kosten aan verbonden. De fiets zal worden gezien door mensen waar er veel zijn. Zoals stations, cafés en drukke pleinen.

Milieu & gezondheid

Naast het feit dat 10.000 al niet 100.000 mensen uw fiets zullen zien, is het ook nog eens beter voor het milieu dan overal naar toe rijden. Daarnaast blijft uw personeel ook nog fit en gezond!

Als u wellicht geïnteresseerd bent in dit concept neemt u dan gerust contact op met de klantenservice voor een persoonlijk gesprek.

Previous «
Next »