Geld besparen met pakketten verzenden

  • Kwaliteit
  • september 1, 2020
  • Comments Off
pakketjes versturen

Gaan er dag in dag uit veel pakketten de deur uit? Dan is het wel even goed om te weten of je hier nog kosten in kan besparen. Het kost namelijk aardig wat geld om dit te verzenden met een vervoerder. Liggen deze kosten bij de klant of bij jullie als webshop? Om jouw klanten een goede service te bieden wil je dit eigenlijk zelf voor rekening nemen. Echter kunnen deze prijzen nog aardig oplopen. Maar hoe kun je er op letten dat dit niet te hoog is? Wij vertellen het je graag in dit blog!

Zoek de goedkoopste vervoerder

Er bestaan tegenwoordig tal van vervoerders die graag jouw pakketten versturen! Het is aan te raden om alles te verzenden via dezelfde vervoerder. Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van diverse vervoerders. Soms gaan er zoveel pakketten de deur uit dat er dagelijks busjes en/of vrachtwagens van PostNL, DHL, UPS en DPD bij bedrijven langskomen om producten op te halen. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen dus blijf in ieder geval bij dezelfde vervoerd met al jouw pakketten. Zoek dus uit welke vervoerder voor jou het goedkoopste is door verschillende vervoerders met elkaar te vergelijken. Vraag bij verschillende vervoerders om een offerte en vergelijk alles met elkaar!

Kies voor Shops United

De prijs kan nog wel eens verschillen naar aanleiding van het aantal pakketten dat je verstuurt! Hoe meer er de deur uit gaan, hoe lager de prijs. Ook al heb je dus de goedkoopste vervoerder gevonden, dit zegt niet altijd even veel. Wil je een constante lage prijs? Dan raden wij je aan om eens te kijken naar Shops United! Je sluit je daar namelijk aan bij ongeveer 2000 andere webshops waardoor het volume erg hoog ligt en de prijs dus erg laag wordt. Door deze samenwerking kun jij altijd pakketten versturen voor weinig geld. En heb je een keer niets te verzenden? Geen probleem, want hier betaal je dan ook niet voor.


Previous «
Next »