Is jouw bedrijfspand goed beveiligd?

  • Kwaliteit
  • september 24, 2018
  • Comments Off

In Nederland wordt elke 10 minuten een inbraak gepleegd. In een groot aantal gevallen zijn niet particuliere woningen, maar juist bedrijfspanden het doelwit. Voor sommige ondernemers zijn de gevolgen van zo’n inbraak dusdanig groot dat ze er niet meer bovenop komen. De vraag is urgenter dan ooit: Hoe vind je passende inbraakbeveiliging voor jouw bedrijfspand?

Schade aan je onderneming

Als ondernemer heb je baat bij continuïteit. Het gaat tenslotte om je inkomen en de zaak draaiende houden is dan ook een topprioriteit voor ondernemers. Een inbraak komt dan natuurlijk ontzettend rouw op je dak vallen. Er wordt waardevolle apparatuur gestolen en in veel gevallen is je bedrijfspand ook nog eens flink beschadigd. Om het over een verzekeringstraject nog maar niet eens te hebben. Met andere woorden: een inbraak legt je bedrijfsvoering stil en dat schaadt de hele onderneming. Je wilt er dus alles aan doen om te zorgen dat jouw organisatie niet de dupe is van zo’n laffe daad.

Groeiende vraag naar beveiliging

Wist je dat maar liefst 40% van alle ondernemers met inbraak te maken krijgt? De schade hiervan kan hoog oplopen. Ondernemers zijn zich nu meer dan ooit bewust van de problemen die een inbraak aan hun bedrijfspand met zich meebrengt. Om inbraakrisico te beperken schaffen steeds meer ondernemers daarom inbraakbeveiliging aan.

Verschillende vormen van inbraakbeveiliging
Maar welke vorm van inbraakbeveiliging past bij jouw pand? Net zoals elke onderneming is vrijwel geen bedrijfspand gelijk. De ene ondernemer werkt vanuit een kantoorpand of winkel, terwijl een ander zich in een grote bedrijfshal heeft gevestigd. Om inbraak zo goed mogelijk tegen te kunnen gaan is het belangrijk om beveiliging te kiezen die past bij het bedrijfspand. Kies je voor één systeem, zoals camerabeveiliging of een pasjessysteem, of juist voor een combinatie van verschillende soorten beveiliging?

Op zoek naar een passend advies?

Elke ondernemer heeft baat bij een passend advies over de mogelijkheden rondom inbraakbeveiliging. Wardenburg uit Groningen helpt een groot aantal ondernemers al meer dan 35 jaar aan gepaste inbraakbeveiliging. De wensen van de ondernemer en de mogelijkheden rondom het pand staan hierbij voorop,

Met effectieve beveiliging houd je dieven buiten de deur. En mocht iemand toch nog besluiten een poging te wagen, dan schrikt jouw nieuwe beveiligingssysteem ze wel af. Zo kun jij, nu en in de toekomst, met een gerust hart blijven ondernemen.

 

Previous «
Next »