• Homepage
  • >
  • Kantoor
  • >
  • Voordelen van kantoorruimtes in Amsterdam – Bedrijfslocaties en Co Working-ruimtes

Voordelen van kantoorruimtes in Amsterdam – Bedrijfslocaties en Co Working-ruimtes

  • Kwaliteit
  • oktober 18, 2021
  • Comments Off
kantoorruimtes amsterdam

Amsterdam is echt flexibel als het gaat om bedrijfslocaties. Van bedrijfskantoren in het zakendistrict Zuid As tot hypermoderne co-working ruimtes, er is iets voor bedrijven van elke omvang en elk type.

Bedrijfslocaties in Amsterdam

De kantoorruimtes in Amsterdam variëren van moderne co-working ruimtes in startup-hubs tot volledig uitgeruste bedrijfsfaciliteiten. Bedrijven kunnen eenvoudig worden ondergedompeld in de creatieve scene en het bruisende stadsleven van de stad; dicht bij ICT- en tech-hubs of financiële diensten zijn; of een goede verbinding met de luchthaven hebben.

Coworking-ruimtes

Coworking-ruimtes zijn een geweldige manier voor bedrijven om ideeën, strategieën en zakelijk advies te delen. Als je een startup in Amsterdam bent en op zoek bent naar een gedeelde werkruimte, dan heb je geluk: de stad biedt een breed scala aan ruimtes – klein en groot – die aan de behoeften van bijna elk bedrijf kunnen voldoen.

Amsterdam in business – Investeringsmaatschappij in Amsterdam

Amsterdam inbusiness is de officiële buitenlandse investeringsmaatschappij van de Metropoolregio Amsterdam. Amsterdam inbusiness helpt buitenlandse bedrijven bij het opzetten en uitbreiden van hun activiteiten in Amsterdam en daarbuiten. Bedrijven kunnen je helpen met het creëren van een overtuigende businesscase voor een vestiging in de Metropoolregio Amsterdam. Bedrijven streven naar een langdurige relatie en ondersteunen je in elke fase van de ontwikkeling van jouw bedrijf. 

3 Voordelen van kantoorruimtes huren in Amsterdam

Reis gemakkelijk op de fiets naar je kantoor space

Kantoorruimte Amsterdam huren staat garant voor een goede bereikbaarheid. Er zijn meerdere vervoersmogelijkheden, zoals metro’s, trams, bussen en treinen. Naast het openbaar vervoer is Amsterdam een ​​van de meest fietsvriendelijke grote steden ter wereld. Voor fietsers zijn er goede voorzieningen zoals fietspaden, fietsenstallingen of zelfs fietsenstallingen. Kantoorruimte huren Amsterdam is alleen ietsje duurder dan andere steden in Nederland.

Je kunt ook met de auto naar jouw kantoorruimte reizen. Verschillende belangrijke snelwegen in Nederland, zoals A1, A2 & A10, brengen je naar Amsterdam. Zorg dan voor een parkeerplaats, want de parkeerkosten in Amsterdam kunnen behoorlijk hoog zijn. Het laatste vervoermiddel is per vliegtuig, wat ons bij het tweede voordeel brengt.

Creëer nuttige zakenrelaties

Wanneer je kiest voor een kantoorruimte in Amsterdam, ben je zeker omringd door verschillende andere bedrijven. Zeker als je kiest voor kantoorruimtes op een bedrijventerrein in bijvoorbeeld Amsterdam Sloterdijk. In totaal zijn er 125,79 bedrijven in alle soorten sectoren in Amsterdam. De kans is dus groot dat je jouw zakenrelaties in de directe omgeving van jouw bedrijf vindt.

Door zakenrelaties in de buurt te hebben, wordt samenwerken en samenwerken veel gemakkelijker, omdat je geen tijd hoeft te verspillen aan reizen naar elkaar. Daarnaast heb je een grotere kans om van elkaar te leren. Dit kan in jouw eigen sector zijn, maar ook voor meerdere andere sectoren. Wanneer je moeite hebt om een ​​probleem op te lossen of als je vastzit in een project, kan het erg handig zijn om anderen om advies te kunnen vragen.

Verwelkom nieuwe talenten in jouw bedrijf

Er zijn twee universiteiten in Amsterdam: Universiteit van Amsterdam en Vrije Universiteit Amsterdam. Deze eerste universiteit heeft ruim 35.000 studenten. Bovendien zijn er in deze stad veel andere instellingen voor hoger onderwijs te vinden. In totaal telt Amsterdam ruim 100.000 studenten. Als je na je studie op zoek bent naar talenten om voor je bedrijf te werken, dan vind je ze zeker in deze stad.

Je maakt een goede kans om studenten te vinden wanneer je een stageplaats kunt aanbieden in bijvoorbeeld Amsterdam Zuidas. Studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam studeren namelijk al bijna naast je kantoorruimte. Tijdens een stage kun je ze veel leren, maar je leert ook veel van ze. Past de student bij het bedrijf, dan kan het zomaar zijn dat je een geschikte medewerker voor jouw bedrijf hebt gevonden.

Previous «
Next »