Geef jouw relaties een goodiebag mee!

  • Kwaliteit
  • februari 28, 2020
  • Comments Off
goodiebag

Ben jij op zoek naar een leuke manier om jouw klanten of partners iets mee te geven van jouw bedrijf? Of wil jij nieuwe medewerkers op een unieke manier welkom heten? Maak dan een leuke goodiebag voor hen! In deze goodiebag kun jij spullen doen die met jouw bedrijf te maken hebben en die erg praktisch zijn, zoals een pen of een notitieboekje. Als jouw relaties vervolgens deze spullen gebruiken, zullen ze altijd aan jouw bedrijf denken. Op deze manier zul jij ook top of mind zijn wanneer de vraag naar jouw product of dienst groeit.

Stop leuke geschenken in papieren tassen

Wil jij aan jouw relaties en medewerkers laten zien dat jouw bedrijf om het milieu geeft? Stop deze leuke goodies dan in een papieren tas met jouw logo erop. Dit is een slimme zet én ook nog eens hartstikke milieubewust. Wist je dat er jaarlijks meer dan vijf miljoen stukken plastic afval in de zee terecht komen? Dit blijkt uit onderzoek van het Wereld Natuur Fonds. In tegenstelling tot de plastic tegenhanger zijn de papieren tassen met logo erop biologisch afbreekbaar, herbruikbaar én recyclebaar. Daarnaast zijn papieren tassen ook nog eens goedkoper dan de plastic tassen. Een ander leuk en bijkomende eigenschap van papieren tassen, is dat ze er ook nog eens hartstikke trendy uit zien.

Laat papieren tassen bedrukken

Ben jij geïnteresseerd in het bedrukken van papieren tassen? Leuk! Een partij waar je dit makkelijk en voordelig kan laten doen is Maxilia. Neem gerust contact op met deze partij wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden. Zij kunnen je alles vertellen over het laten bedrukken van papieren tassen. Zo kunnen ze jouw precies vertellen waarom het bedrukken va de ene papieren tas langer duurt dan de ander. Daarnaast zijn papieren tassen ook op meerdere manieren te bedrukken, zowel met zeefdruk als offset. Maxilia vertelt jou graag wat de voordelen zijn van iedere druktechniek en kan jou advies geven dat bij jouw situatie past. Schroom dus niet en neem contact op met hun klantenservice.

Previous «
Next »