Android mediaplayer voor zakelijk gebruik

  • Kwaliteit
  • september 15, 2017
  • Comments Off

Ondanks dat de meeste mensen de Android mediaplayer alleen voor thuis zullen aanschaffen, kan deze mediaplayer voordelen bieden voor de zakelijke markt. In dit artikel zullen we de voordelen toelichten voor mensen die het apparaatje zakelijk willen gebruiken.

De Android mediaplayer is tot veel dingen in staan. Je kunt van je smartphone een televisie maken en je smartphone al afstandsbediening gebruiken. Daarnaast heb je toegang tot de nieuwste films, games en series. Dat klinkt leuk, maar hoe kan een dergelijke mediaplayer toegevoegde waarde bieden in het bedrijfsleven?

Presentatie geven

Als businessman zal het regelmatig voorkomen dat je een presentatie moet geven. Dat kan een productpresentatie zijn of een presentatie over de verkoopcijfers. Wat het ook mag zijn, met de Google Android mediaplayer kun je jouw presentatie voorbereiden op je computer en deze via jouw smartphone presenteren om een groot scherm. Zodat al jouw collega’s mee kunnen kijken.

Op deze manier heb je jouw presentatie altijd op zak en hoef je alleen jouw smartphone te connecten met de mediaplayer om een presentatie te geven. Lekker makkelijk!

Game middag met je collage’s

Teambuilding is erg belangrijk om de juiste resultaten te boeken. De meeste mensen zullen bij het woord teambuilding denken aan een workshop of een dagje uit. Maar teambuilding kunnen ook kleinere dingen zijn, zoals het spelen van games. Wanneer je samen tijd doorbrengt met je collega’s achter de mediaplayer zal je zien dat de relaties zullen verbeteren, wat uiteindelijk een positieve invloed zal hebben op de bedrijfsresultaten. Meer weten? Kijk dan op android mediaplayer kopen.

Previous «
Next »