Bedrukte tassen bestellen?

  • Kwaliteit
  • februari 28, 2021
  • Comments Off
tassen bedrukken

Bent u op zoek naar een reclamemiddel voor uw winkel? Bekijk dan eens de mogelijkheden van bedrukte tassen. Laat uw tassen bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of een andere afbeelding. Op die manier zorgt u ervoor dat de tas een leuke uitstraling heeft. Door een leuke uitstraling wordt de tas vast en zeker vaker gebruikt. Uw voordeel? Telkens reclame voor uw bedrijf. 

De keuze is reuze 

Een voordeel aan het bestellen van tasjes bij Rotimshop, is het brede assortiment. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit katoenen tasjes of papieren tasjes. Op die manier laat u ook nog eens zien, hoe goed u bezig bent voor het milieu. Naast het materiaal, moet u bij het bestellen van bedrukte tassen een keuze maken over het formaat. Zo heeft Rotimshop bijvoorbeeld een A4-formaat tas, maar bestaat het assortiment ook uit een boodschappentas formaat. Vooral bij papieren en non woven shoppers zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Non woven tassen bedrukken 

Een materiaal dat we steeds vaker in de winkelstraat voorbij zien komen, is non woven. Misschien dat deze term niet direct een belletje laat rinkelen, maar als u een foto ziet, dan komt dit type u vast bekend voor. Veel boodschappentassen en shoppers zijn namelijk gemaakt van dit materiaal. Voor een boodschappentas is het natuurlijk belangrijk dat de tas voldoende gewicht kan dragen. Non woven is dan een hele slimme keuze! Het materiaal is zeer sterk en ook nog eens slijtvast. Daarnaast heeft non woven nog een voordeel: het materiaal is eenvoudig schoon te houden. Maar wat is non woven dan precies? Non woven zijn vezels die in een vlies worden gelegd en hierdoor aan elkaar hechten. Dit zorgt voor de sterke binding en hierdoor kan de tas veel gewicht dragen.

Online uw bedrukte tassen bestellen?

U kunt online eenvoudig uw bedrukte tassen bestellen. Ga naar de website van Rotimshop en bekijk het aanbod. Kies eerst het materiaal dat u wilt en maak daarna de keuze voor het formaat. Kies een leuke afbeelding of uw logo. Door deze mee te sturen bij de bestelling, zorgen wij ervoor dat u bedrukte tassen mooi worden. 

Previous «
Next »