Diverse serverkasten

  • Kwaliteit
  • maart 31, 2021
  • Comments Off

Natuurlijk wilt u uw servers beschermen tegen schade en stof. Daarom zoekt u een goede serverkast, ook wel patchkast genoemd. Wanneer u de zoektocht naar een serverkast start, ziet u al dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn. Naast de verschillende afmetingen zijn er ook verschillende onderdelen waar u uit kunt kiezen. Denk hierbij aan lades, stekkerdozen, legborden en kabels. De serverkasten zijn gemakkelijk uit te breiden op uw gewenste manier. De deur van de serverkast kunt u zelfs kiezen. Wilt u meer weten? Lees snel verder.

19 inch rack
De meeste 19 inch racks zijn 60 of 80 cm breed en kunnen een diepte hebben van 100 of 120 cm. Bij het aanschaffen van een 19 inch rack moet u ook rekening houden met de bewegingsruimte die u nodig heeft om de servers te plaatsen. U heeft bij een 19 inch rack de keuze uit twee soorten deuren. Een geperforeerde deur of een glazen deur. Een geperforeerde deur zorgt voor een goede ventilatie. En een glazen deur houdt stof buiten en geluid binnen. Ook geeft een glazen deur de serverkast een strak uiterlijk. Vaak heeft een serverkast met een glazen deur de voorkeur.

Neem een kijkje in de showroom
Nu u weet wat alle opties zijn is het aan te raden om met eigen ogen de mogelijkheden te bekijken. Breng een bezoek aan de showroom in Enschede. Via de website van Serverkast.com maakt u gemakkelijk een afspraak. De experts van deze partij staan hier klaar om u alles te vertellen over de verschillende kasten en geven u persoonlijk advies. Ook voor meer informatie over een 19 inch rack kunt u bij de klantenservice van deze partij terecht. De klantenservice is per telefoon of via de mail bereikbaar. Ook dan worden al uw vragen beantwoord. Bij Serverkast.com weet u zeker dat u de juiste aankoopt doet. De serverkasten zijn ook verkrijgbaar bij Patchlast.nl

Previous «
Next »