Duo bureau 

  • Kwaliteit
  • mei 31, 2022
  • Comments Off

Een duo bureau stimuleert de werknemers om in teamverband te gaan werken. De meeste duo bureaus zijn verstelbaar in hoogte. Op deze manier kan het duo bureau worden gebruikt door meerdere collega’s en kan de werkhoogte gemakkelijk worden aangepast. Beide bureaubladen worden vastgemaakt op één frame. Hierdoor wordt er meer ruimte gecreëerd voor de schoonmaak van de vloer. Het gebruik van minder materiaal kost niet alleen minder, maar is ook nog is goed voor het milieu. 

Voordelen van een duo bureau 

Een duo bureau brengt een aantal voordelen met zich mee, ten opzichte van de losse werkplekken. Allereerst wordt het teamverband gestimuleerd. Door middel van het duo bureau creëer je de mogelijkheid om gezamenlijk te gaan werken. Daarnaast is het aanzicht van een duo bureau mooi. Doordat er gebruik wordt gemaakt van één onderstel voor twee bureaus, kan de vloer goed worden schoongemaakt. Doordat er een kleine ruimte tussen de twee bureaus zit, kan je kabels netjes opbergen of gebruik maken van een akoestische scheidingswand. 

Verbeterde werkhouding 

Door middel van een duo bureau kan je regelmatig wisselen van werkhouding. Het wisselen van de werkhouding brengt allerlei voordelen omtrent de gezondheid met zich mee. Bij meer beweging gedurende een werkdag, loop je minder risico om mentaal of fysiek ziek te worden. Een actieve werkhouding zorgt voor een betere productiviteit en creativiteit. Heb jij veel mensen in dienst? Dan wordt met een duo bureau ook nog eens de werknemerstevredenheid verbeterd. 

Functionaliteiten 

Het aantal motoren bij een duo bureau is verdubbeld ten opzichte van normaal. Zorg ervoor dat elke hefboom zijn eigen motor heeft, dit zijn vier motoren bij een duo bureau. Hierdoor wordt de maximale belasting per bureaublad vergroot. Wanneer een duo bureau elektrisch verstelbaar is, dan is het bureau ook voorzien van een stroomkabel. Het bureau is in principe iedere dag en nacht aangesloten op het stroomnet. Zorg ervoor dat de controlbox energie zuinig is, zodat je je bijdrage levert aan het milieu en natuurlijk rekening houdt met je eigen portemonnee. Ontdek welk bureau bij jou past. Bekijk alle verschillende bureaus bij Kato Kantoorinrichting.  

Previous «
Next »