Een website nodig? Dit is wat je moet weten!

  • Kwaliteit
  • november 1, 2021
  • Comments Off

Er zijn helaas geen enorme handleidingen voor het bouwen van een ‘goede’ websites. Wanneer we de echte pro’s moeten geloven, kost het enorm veel tijd tot je daadwerkelijk ‘goed’ bent in het bouwen van een website die aansluit bij je eigen wensen of de wensen van een klant. Dat het lang duurt, betekent echter niet dat het onmogelijk is en daarom helpen wij je graag een handje waar dat kan. Lees deze blog gauw verder en kom te weten hoe jij eenvoudig een eigen website creëert! 

Stel het doel vast

Er worden tegenwoordig zoveel websites gebouwd dat het overzicht eigenlijk een beetje verdwijnt. Welk bedrijf biedt welk product of welke dienst eigenlijk aan en vooral: hoe zien we dit terug in hun website? Dit zijn vragen waar de echte pro’s soms ook geen antwoord op hebben…

Waar het vooral vaak mis gaat of waar eigenlijk de plank simpelweg wordt misgeslagen tijdens het bouwen van een website, is het punt dat het doel van de website moet worden vastgesteld. Een groot deel van de website bouwers in Nederland, maar ook zeker wereldwijd, beginnen vol enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging en beginnen vrijwel direct te typen, te coderen en allerlei passende afbeeldingen te zoeken. Dit vrijwel altijd zonder dat er sprake is van een zeker doel of een beetje een realistisch beeld van welke kant die ene website op moet.

Doop?

‘Doop’ klinkt nu ineens wel als een heel rare term in deze blog, maar we vergissen ons zeker niet. Uit het bovenstaande heb je misschien al wel gemerkt dat het bouwen van een website en het kiezen van een juiste strategie geen peanuts is. Wat doen we als het werk wat tegenvalt of we er niet helemaal uitkomen? Juist: we benaderen mensen die jou hier kunnen helpen! Een bedrijf als Doop is gespecialiseerd in taken als bovenstaande, taken waar jij misschien (nog) niet uitkomt. Neem eens een kijkje op hun website, neem desnoods contact op door wat vragen te stellen of om advies te vragen en creëer samen met de echte pro’s een strategie waar je ‘u’ tegen zegt!

Previous «
Next »