• Homepage
  • >
  • Ondernemen
  • >
  • Hoe Ligo je helpt om je juridische kwaliteit te waarborgen en te verbeteren

Hoe Ligo je helpt om je juridische kwaliteit te waarborgen en te verbeteren

  • Kwaliteit
  • september 28, 2023
  • Comments Off
juridische zaken ondernemers

Als ondernemer wil je je bezighouden met je core business, niet met juridische zaken. Maar je weet ook dat het belangrijk is om je juridische kwaliteit op orde te hebben. Je wilt voorkomen dat je in de problemen komt door onduidelijke contracten, aansprakelijkheidsrisico’s, geschillen met klanten of leveranciers, of andere juridische kwesties. Hoe kun je ervoor zorgen dat je juridisch goed onderlegd bent, zonder dat het je veel tijd en geld kost? Dat is waar Ligo je bij kan helpen.

Ligo is een online platform dat je toegang geeft tot een breed scala aan juridische diensten en documenten. Met Ligo kun je eenvoudig en snel zelf juridische documenten opstellen, zoals algemene voorwaarden, arbeidscontracten, privacyverklaringen, of oprichtingsakten. Je kunt ook gebruikmaken van de expertise van gespecialiseerde advocaten die je kunnen adviseren of bijstaan bij juridische vraagstukken. En je kunt profiteren van de kennis en ervaring van andere ondernemers die lid zijn van het Ligo-netwerk.

Of je nu een eenmanszaak hebt, een VOF, of een BV, Ligo heeft voor elke rechtsvorm de juiste juridische oplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de VOF en BV verschillen vergelijken en bepalen welke rechtsvorm het beste bij jouw situatie past. Je kunt ook online je VOF of BV oprichten, met alle benodigde documenten en registraties. En als je wilt overstappen van de ene naar de andere rechtsvorm, kan Ligo je daar ook bij helpen.

Wat zijn de voordelen van Ligo?

Met Ligo bespaar je tijd, geld en moeite op juridische zaken. Je hoeft niet meer urenlang te zoeken naar betrouwbare informatie of documenten op het internet. Je hoeft niet meer honderden of duizenden euro’s te betalen aan dure advocatenkantoren. En je hoeft niet meer te stressen over juridische risico’s of problemen. Met Ligo heb je alles wat je nodig hebt op één plek, voor een vast en voordelig maandbedrag.

Enkele voordelen van Ligo zijn:

  • Je hebt toegang tot meer dan 200 juridische documenten die zijn opgesteld door ervaren advocaten. Je kunt deze documenten eenvoudig aanpassen aan jouw situatie en wensen, met behulp van een slimme vragenlijst. Je kunt de documenten ook laten controleren door een advocaat voordat je ze gebruikt.
  • Je hebt onbeperkt toegang tot een team van gespecialiseerde advocaten die je kunnen helpen met al je juridische vragen. Je kunt ze bellen, mailen of chatten, zo vaak als je wilt. Je krijgt altijd snel en deskundig antwoord.
  • Je hebt toegang tot een netwerk van andere ondernemers die lid zijn van Ligo. Je kunt ervaringen en tips uitwisselen, samenwerken, of elkaar aanbevelen. Je kunt ook profiteren van exclusieve kortingen en aanbiedingen van partners van Ligo.

Hoe werkt Ligo?

Ligo werkt heel eenvoudig. Je meldt je aan op de website en kiest het pakket dat het beste bij jouw behoeften past. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten die je toegang geven tot verschillende diensten en documenten, afhankelijk van de omvang en complexiteit van jouw onderneming.

Als je lid bent geworden, kun je meteen gebruikmaken van alle voordelen van Ligo. Je kunt inloggen op het platform en de documenten of diensten selecteren die je nodig hebt. Je kunt ook contact opnemen met de advocaten of andere leden via telefoon, e-mail of chat. En je kunt je profiel aanmaken en beheren, waar je al je gegevens en documenten kunt opslaan en terugvinden.

Previous «
Next »