• Homepage
  • >
  • Auto
  • >
  • Ideaal voor expats: met je auto wegrijden van de airport

Ideaal voor expats: met je auto wegrijden van de airport

  • Kwaliteit
  • april 22, 2018
  • Comments Off

Wat zijn de voordelen van meteen wegrijden van de airport?

Ben je op voor eventjes in Nederland, voor een businessmeeting bijvoorbeeld? Het is valt dan te begrijpen dat je snel wilt wegrijden. Openbaar vervoer is het dan meestal net niet, er vallen veel treinen en bussen uit en de kans dat je je aansluiting mist is groot. Een voordeel van het meteen wegrijden bij aankomst is dat je je daar niet druk om hoeft te maken. Het is namelijk mogelijk dat je bij de aankomst op de airport wordt opgewacht met de sleutel van je auto. Je auto is al voorgereden, waardoor je echt meteen kan instappen en weg kan rijden.. Het zorgeloos en all-inclusief huren van een auto kan onder andere bij Schiphol bij het zowel Nederlandstalige als Engelstalige car rental amsterdam airport.

Welke plaatsen zijn leuk om te bezoeken in de buurt van Schiphol?

In en op Schiphol zelf is er weinig te beleven. In de buurt van Schiphol vind je leuke bestemmingen die je kunt bezoeken nadat je de dingen hebt gedaan waar je voor kwam. Een aantal bestemmingen die het bezoeken waard zijn, zijn plaatsen als Amsterdam, Monnickendam, Volendam, Haarlem en Zaandam. De bestemmingen hebben een aantal fijne sight seeing spots zoals de dam, de dijk, mooie grachten, kerken en kathedralen. Ben je op zoek naar efficiente vergaderlocaties? In het centrum van Amsterdam zijn leuke locaties af te huren! Na afloop kun je met je klantrelatie nog een biertje doen in het centrum of nog even de stad verkennen tijdens een canneltour.

Wat kost het huren van een auto?

Het huren van een auto hoeft helemaal niet duur te zijn. Het is al mogelijk om een auto te huren vanaf 36 euro per dag en is dit is vooraf ook nog makkelijk opzegbaar. De vrijheid van eigen verhuur en het niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer of andere mensen voor maar 36 euro. . Na afloop kun je meteen je auto terugbrengen, betalen en weer je vlucht halen. Naast de mogelijkheid om een auto te huren op Schiphol, zijn er ook andere locaties, waaronder Rotterdam en Eindhoven. Wil je iemand anders laten weten over de mogelijkheden in bijvoorbeeld Rotterdam, de Engelstalige website van car rental rotterdam airport sluit daar perfect op aan.

Previous «
Next »