Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting software!

  • Kwaliteit
  • december 11, 2017
  • Comments Off

Op veel openbare plekken kom je in aanraking met narrowcasting. Maar wat is narrowcasting eigenlijk? Doormiddel van narrowcasting kan je bezoekers in aanraking laten komen met informatie over jouw bedrijf of instelling. Je kan hier gemakkelijk productinformatie en de wachttijden aan je bezoekers meegeven. Met een LG digital signage player kan je een afspeellijst uitzenden op een van de narrowcasting schermen.

Wat is narrowcasting

Met Narrowcasting heb je de mogelijkheid om bezoekers van informatie te voorzien. Zo worden bij veel afhaalrestaurants narrowcasting schermen gebruiken, deze worden gebruikt om het menu te laten zien. Narrowcasting wordt ook gebruikt bij het openbaar vervoer zodat reizigers de wijzigingen van de dienstregeling makkelijk te zien krijgen. Je ziet het ook verschijnen in wachtkamers om de wachtende mensen te vermaken. Soms is het mogelijk dat er interactiviteit plaats vindt met een narrowcasting scherm. Hierbij kan je denken aan de informatiezuilen die in een winkelcentrum geplaats worden. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk een routebeschrijving opvragen naar de gewenste winkel of straat. Narrowcasting kan ook gebruikt worden om personeelsleden van informatie te voorzien omtrent de roosters of iets dergelijks. Zonder dat we het doorhebben krijgen we heel veel informatie binnen. Door de verbeterde hardware voor narrowcasting wordt het gebruik steeds makkelijker. De schermen zijn steeds groter waardoor de informatie makkelijker gedeeld kan worden. De grote schermen vallen op zodat ze snel de aandacht van bezoekers trekken.

Narrowcasting software

Om de hardware voor narrowcasting goed te kunnen gebruiken moet er gebruik gemaakt worden van de juiste software. Deze narrowcasting software is makkelijk in gebruik. Bij aanschaf van een abonnement wordt de software regelmatig geüpdatet. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de aangeboden abonnementen. Je kan voor een softwarepakket kiezen waarmee je op meerdere schermen dezelfde afspeellijst af kan laten spelen. Je hebt wel zelf de toegang om de afspeellijst te kunnen wijzigen. Deze software is ook gemakkelijk op je smartphone te installeren. Zo kan je vanaf je telefoon ook aanpassingen maken in de afspeellijst.  U kan om te beginnen een template kiezen die past bij uw huisstijl. Daarna kan u de afspeellijst vullen met informatie, afbeeldingen of video’s die u met de bezoekers wil delen. Deze afspeellijst is gemakkelijk aan te passen wanneer er toevoegingen gedaan moeten worden.

Voordelen van narrowcasting

Het gebruik van narrowcasting kan veel voordelen opleveren voor een bedrijf/instelling. Het is mogelijk om heel doelgericht te adverteren. U laat bezoekers of medewerkers gemakkelijk in aanraking komen met informatie over het bedrijf. Door medewerkers regelmatig via narrowcasting hardware in te lichten kan dit de betrokkenheid vergroten. U kan zelf aangeven welke informatie u wilt delen en hoelang het getoond wordt op de hardware. Door berichten regelmatig te herhalen zal de door u gekozen doelgroep de informatie beter opslaan. Kom je na de plaatsing van een bericht erachter dat er fouten in zitten. Een aanpassing is gemakkelijk en snel gemaakt. Ben je benieuwd wat de voordelen van narrowcasting voor uw bedrijf zijn. Neem eens contact op met een leverancier die deze software aanbiedt. Zij kunnen u meer informatie geven en de mogelijkheden doorspreken.

 

Previous «
Next »