Reizen en geld verdienen combineren: zo doe je dat

  • Rogier
  • september 17, 2020
  • Comments Off
urban nomad blog

Reizen en geld verdienen combineren kan, maar u moet uw werkuren vooraf plannen en voldoende buffertijd overlaten, zodat u zo flexibel mogelijk kunt zijn. U hebt tenslotte niet altijd een solide internetverbinding om op te vertrouwen om bijvoorbeeld je urban nomad blog te updaten, dus u kunt misschien niet aan die last-minute details, nieuwe opdrachten enzovoort voldoen.

Stuur een bericht naar uw vaste klanten/lezer van uw urban nomad blog
Bij uw vaste klanten weet u al wat de werkdruk is en wat voor soort werk van u wordt verwacht – om nog maar te zwijgen over die allerbelangrijkste deadlines. Zorg er echter voor dat u elke vaste klant een bericht stuurt dat u op reis gaat en dat u mogelijk langzamer bent dan normaal met antwoorden per e-mail. Laat uw klanten weten dat u uw e-mail op een vast tijdstip zult controleren – op deze manier zullen ze niet gek worden als ze een paar dagen niets van u horen. Op deze manier kunt u reizen en geld verdienen combineren.

Vraag vooraf opdrachten aan

Aan de andere kant, als uw klanten heeft die u af en toe alleen werk geven als dat nodig is, stuur ze dan ruim voor uw reis een e-mail. Op deze manier bereikt u twee zaken:

U zorgt ervoor dat u geen last-minute opdrachten krijgt met een supersnelle doorlooptijd – waar u tijdens het reizen misschien niet aan kunt voldoen.
U herinnert deze onregelmatige klanten aan uw bestaan ​​voor het geval ze werk naar uw toe willen sturen! Reizen en geld verdienen combineren is zodoende ook praktisch en effectief uitvoerbaar.

Boek alleen accommodatie met goede wifiBekijk de reviews van anderen over de internetverbinding in uw favoriete accommodatie. Is het gratis of betaald? Is het stabiel of valt het constant weg? Is het snel? Is het goed in de westvleugel, maar niet zo goed in de oostvleugel van het gebouw? Onderzoek de plaatsen waar u wilt verblijven en sluit geen compromissen als het om wifi gaat. Reizen en geld verdienen combineren kan zonder goede wifi erg ingewikkeld worden.

Heb een plan B (u heeft echt een plan B nodig)

Onderzoek eerst cafés met wifi. U kunt dezelfde aanpak gebruiken als bij de accommodatie. Bekijk de beoordelingen van andere reizigers. Bezoek Tripadvisor en kijk welke cafetaria’s, restaurants of winkelcentra u kunt vinden in het gebied waar u naartoe reist. Onderzoek lokale mobiele providers. De grote telecombedrijven bieden prepaid 4g-internetpakketten aan die geschikt zijn voor een USB-stick voor gebruik op je laptop, tablet of smartphone. Als u voor het laatste kiest, zorg er dan voor dat uw smartphone aan een laptop kan worden vastgemaakt – u wilt geen artikel op uw telefoon schrijven – hoe slim deze ook is! Reizen en geld verdienen combineren is het makkelijkst wanneer de basis goed is.

Previous «
Next »