Tips voor altijd werkende koplampen

  • Kwaliteit
  • februari 2, 2021
  • Comments Off
koplampen

In Nederland regent het vaker dan de zon schijnt en is het zeker in de wintermaanden vroeg donker, het is hierom belangrijk dat de koplampen van je auto goed werken. Zonder koplampen vorm je een groot gevaar voor andere weggebruikers omdat je niet goed zichtbaar bent. Om te voorkomen dat je koplampen niet werken en er andere weggebruikers naar je gaan lopen toeteren of seinen vertellen we in dit blog een aantal tips voor goed werkende koplampen. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je geen zin hebt om langs de weg stil te staan om je koplamp te controleren. Interesse in hoe je dit voor elkaar krijgt of wil je graag meer weten? Lees het in dit blog!

Deze problemen komen het vaakst voor

Niemand zit te wachten op een kapotte koplamp. Ze zijn vaak duur om te maken en het vormt een gevaar voor jezelf en andere weggebruikers. Wanneer het zo is dat je koplamp kapot gaat, kan dit te danken zijn aan een aantal oorzaken. De meest voorkomende oorzaak is dat je koplamp is doorgebrand omdat de lont slecht is, vaak zie je dan nog een klein lichtje branden. Dit kan te danken zijn aan de accu, een slechte dyname, verkleurde lenzen van de gloeilamp of een losse dynamoriem. 

Goedkoop nieuwe koplampen aanschaffen

Het vervangen van je koplampen of het kopen van nieuwe koplampen kan vaak vrij prijzig zijn, hierom hebben wij de partij voor jou! Bij MijnAutoOnderdelen.nl is het mogelijk om koplampen te kopen voor groothandelsprijzen. Dit kan je tot 65% van de prijs die je normaal betaald voor koplampen schelen. 

Een groot deel van dit prijsverschil realiseert MijnAutoOnderdelen.nl door de lage kosten die het bedrijf maakt. Ze leggen bij MijnAutoOnderdelen.nl niet de focus op dure panden maar op de slimme logistiek van het bedrijf. Hierdoor is het een stuk goedkopen om je koplampen te vervangen. Daarnaast beschikt MijnAutoOnderdelen.nl over een groot assortiment aan aandrijvingen, schokdempers, trekhaken, ruitenwissers, wiellagers, banden en velgen, plaatwerk, spiegels en nog veel meer! Alles wat je nodig hebt voor jou auto is te vinden bij MijnAutoOnderdelen.nl. Benieuwd naar MijnAutoOnderdelen.nl? Neem gerust een kijkje op de website of neem contact op met de experts. 

Previous «
Next »