Verschillende manieren om meer conversie te realiseren voor jouw website!

  • Kwaliteit
  • maart 30, 2022
  • Comments Off
conversie optimalisatie

Als je eigenaar bent van een bedrijf dan wil je maar een ding, namelijk dat zoveel mensen van het bestaan van jouw bedrijf afweten. Daar zorg je voor door op de juiste manier reclame te maken en dan natuurlijk het liefst de kosten daarvoor relatief laag laten. Reclame is te verdelen in online en offline reclame. In deze blog zullen we een aantal voorbeelden geven van online marketing vormen. 

E-mailmarketing

E-mailmarketing is de perfecte manier om mensen actief bij je bedrijf te betrekken. Mensen kunnen zichzelf inschrijven voor de nieuwsbrief van jouw website. Die kunnen ze dan bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks ontvangen. In je nieuwsbrief kun je tips geven, kortingscodes aanbieden of bijvoorbeeld de lezers op de hoogte stellen van ontwikkelingen in je bedrijf. 

Social media

Social media is misschien wel één van de meest gebruikte manieren van reclame door bedrijven. Een groot voordeel ervan is dat je het helemaal zelf in de hand hebt en als je het goed aanpakt kan je het helemaal gratis doen. Je kunt er ook voor kiezen om te betalen om meer bereik te genereren. Doe goed onderzoek naar welk platform het beste aansluit bij jouw doelgroep en wees actief. Er zijn bij social media veel factoren die je kunt toepassen om het algoritme te doorbreken, doe hier goed onderzoek naar als je met social media aan de slag gaat. 

Adverteren in Google

Een andere manier van online marketing is adverteren in Google. De meeste bezoekers die op jouw website terecht komen, komen daar hoogstwaarschijnlijk door Google. Het is dus niet zo gek dat Google Ads een reuze populaire manier van adverteren is. Door gebruik te maken van Google Ads zorg je ervoor dat je hoger in de organische zoekresultaten van Google verschijnt. Als je gaat adverteren in Google spreek je vaak vooraf een maximum bedrag af wat je wilt besteden, je betaalt vervolgens een bedrag per klik en dat loopt tot je maximumbedrag is bereikt. Veel mensen kiezen er ook voor de Google Ads uit te laten voeren door een digital agency. Zo weet je zeker dat het goed gebeurt. 

Previous «
Next »