Tip voor een relatiegeschenk: bidons

  • Kwaliteit
  • januari 14, 2021
  • Comments Off
bidon bedrukken

U bent niet iemand die zomaar relatiegeschenken verstuurt naar uw afnemers en leveranciers. U wilt dat uw relatiegeschenken op een positieve manier opvallen; u bent van plan ook op dit gebied een voorsprong te nemen op uw concurrenten. Daarom zoekt u naar relatiegeschenken die net iets meer uitstralen en bovendien vaak gebruikt worden. Elke keer dat uw klant of leverancier een relatiegeschenk van u in de hand heeft, ziet u als een contactmoment dat de band met uw bedrijf kan versterken. Vindt u het een goed idee dat deze contactmomenten in een positieve sfeer plaatsvinden? Bidons bedrukken is voor u dan wellicht een interessante propositie. 

Bidons hebben een hoge attentiewaarde

Gezond leven en meer bewegen, daar ontkomt niemand meer aan. Sterker nog, vrijwel iedereen ziet hier het belang van in. Wie te veel tijd doorbrengt in een kantooromgeving, is in zijn vrije tijd gebaat bij sport en spel om in vorm te blijven. Een van de populairste sporten in de privésfeer is fietsen. Het maakt niet uit of het om ontspannen toerfietsen gaat, of meer inspannend wielrennen of mountainbiken. Fietsen is goed voor het uithoudingsvermogen en versterkt hart en bloedvaten. Daarnaast is fietsen ook leuk en gezellig, zeker als het in een groep gebeurt. Een goede hydratering is essentieel en elke fietser zal dan ook een bidon bij zich hebben. Daar gaat u op inspelen. Niet alleen hebben uw bedrukte bidons een attentiewaarde voor uw klant of leverancier, maar ook voor de mensen in zijn sportieve omgeving. Met bedrukte bidons met uw bedrijfsnaam, bedrijfskleuren en bedrijfslogo maakt u uzelf ook bekend bij personen die u nog niet tot uw klantenkring rekent.

Bidons bedrukken en verspreiden

U kunt bidons laten bedrukken en als relatiegeschenk opsturen, maar waarom zou u het hierbij laten? Een bidon met uw logo en naam is ook een ideaal promotiemiddel op beurzen en bij sporttoernooien in de omgeving van uw bedrijf. Is er een sportclub of sportwedstrijd die u promoot? Laat zowel toeschouwers als deelnemers duidelijk zijn dat u hun sport of toernooi in het hart heeft gesloten. Denkt u ook eens aan sporttoernooien op universiteiten of hogescholen waar u wellicht toekomstige werknemers wilt werven. Het is goed als ze van tevoren al op een positieve manier met uw naam in contact komen. Dan heeft u beslist een streepje voor als u vacatures te vervullen hebt. Denk bijvoorbeeld aan roeiwedstrijden van studenten, zoals de Varsity of aan sponsoring van uw lokale sportclubs. Als u het slim aanpakt zult u bij elke sportwedstrijd wel een atleet of sporter zien die zijn dorst lest met een door u bedrukte bidon.

Bidons online laten bedrukken

Loopper is een online leverancier van diverse relatiegeschenken. Naast een compleet pakket aan cadeaus voor uw zakelijke klanten en leveranciers bieden we u de mogelijkheid om uw relatiegeschenken zoveel mogelijk in de vorm van maatwerk te maken. Het maakt niet uit of u denkt aan een grote serie of een kleine en gepersonaliseerde oplage. Neemt u contact met ons op en wij brengen u in contact met een van onze accountmanagers die uw markt goed kent. Samen zorgen we ervoor dat relatiegeschenken uw rendement alleen maar gaan verhogen.

Previous «
Next »