Alles over het bedrukken van aanstekers in kleine oplage

  • Kwaliteit
  • maart 2, 2023
  • Comments Off
aanstekers bedrukken

Als je op zoek bent naar een uniek en betaalbaar relatiegeschenk, dan is het bedrukken van aanstekers een uitstekende optie. Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot bedrijf, het bedrukken van aanstekers met je logo, bedrijfsnaam of slogan kan een effectieve manier zijn om je bedrijf te promoten en de naamsbekendheid te vergroten.

Aanstekers zijn een populair relatiegeschenk omdat ze praktisch zijn en dagelijks gebruikt kunnen worden. Ze zijn ook gemakkelijk mee te nemen, wat betekent dat je logo of bedrijfsnaam op veel verschillende plaatsen gezien kan worden. Dit maakt aanstekers een effectief marketinginstrument voor bedrijven van alle soorten en maten.

Hoe wordt een aansteker bedrukt? 

Bij het bedrukken van aanstekers zijn er verschillende opties beschikbaar. Een populaire keuze is het bedrukken van de aansteker met een digitale print. Dit kan vaak in full color worden gedaan, wat betekent dat je logo of ontwerp er levendig en aantrekkelijk uitziet. Digitale print is ook een zeer precieze methode van bedrukken, waardoor zelfs kleine details en fijne lijnen duidelijk worden weergegeven. Een andere optie voor het bedrukken van aanstekers is het gebruik van zeefdruk. Dit is een traditionele methode van bedrukken die een lange geschiedenis heeft en nog steeds veel gebruikt wordt. Zeefdruk kan worden gebruikt om aanstekers te bedrukken met één of meerdere kleuren en is geschikt voor grotere oppervlakken.

Vanaf welk aantal kan ik aanstekers bedrukken?

Het nadeel van het bedrukken van aanstekers is dat dit vaak pas vanaf hoge aantallen kan. Voor een beginnend, klein bedrijf is het niet helemaal realistisch om direct 5000 aanstekers te laten bedrukken (hoewel het wel ambitieus is natuurlijk!). Vaak hebben zij aan 100 stuks al voldoende. Goed nieuws, want ook dit is tegenwoordig bij veel partijen mogelijk. Sommige online webshops bieden ze zelfs al vanaf 50 stuks aan. 

Bij het bedrukken van aanstekers is het belangrijk om te werken met een betrouwbare leverancier die hoogwaardige aanstekers en bedrukkingen aanbiedt. Zo weet je zeker dat je relatiegeschenk er professioneel en aantrekkelijk uitziet en dat het effectief zal zijn in het promoten van je bedrijf. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is de webshop BudgetGift.nl. Op deze website vind je een ruim assortiment bedrukte aanstekers in kleine oplage

BudgetGift.nl heeft al ruim 20 jaar ervaring met het bedrukken van aanstekers en hebben meer dan 2000 tevreden reviews van klanten. En kom je er niet uit? Dan helpt het klantenteam je graag verder. 

Previous «
Next »