Zo raak je je BIC aansteker niet meer kwijt

  • Kwaliteit
  • maart 29, 2023
  • Comments Off
bic aansteker

Aanstekers: we kunnen er niet zonder. Of je nu een kaars, een sigaret of een kampvuurtje wil aansteken, een goede aansteker komt altijd van pas. Eén van de bekendste aanstekers zijn de BIC aanstekers. De naam BIC zal je vast niet onbekend in de oren klinken. BIC is onder andere bekend van hun balpennen. Die bekendheid is niet onterecht: BIC was namelijk de eerste producent die betaalbare, lekvrije balpennen wist te produceren. Na het succes van de balpennen is BIC ook aanstekers gaan produceren. Ook dit was direct een daverend succes. Net als de balpennen, waren de aanstekers enorm betaalbaar in vergelijking met hun concurrentie. 

Naast de prijs, is de kwaliteit één van de belangrijkste redenen dat mensen vandaag de dag nog steeds voor BIC aanstekers kiezen. BIC aanstekers gaan lang mee en hebben daarom een goede naam voor zichzelf gemaakt.

Misschien heb je zelf wel een BIC aansteker in huis liggen. Of twee? Of drie? Of misschien weet je het niet eens meer aangezien je ze nog wel eens kwijt raakt… Een herkenbaar probleem voor veel mensen. Daarom geven we je graag een aantal tips om je mooie BIC aansteker niet meer kwijt te raken! 

  1. Bewaar je aansteker altijd op een vaste plek. Klinkt logisch, maar het werkt echt. Het kost in het begin misschien even wat moeite, maar als het eenmaal een gewoonte is om je aansteker op een bepaalde plek neer te leggen, zal je hem lang niet meer zo snel kwijt raken. 
  2. Hang je aansteker aan je sleutelbos. Dit vergt een beetje creativiteit, maar voor wie van knutselen houdt moet dit geen probleem zijn. Hang jouw aansteker aan een sleutelhanger en je hebt je aansteker altijd bij je.
  3. Laat BIC aanstekers bedrukken met jouw eigen opdruk! Je bent toch net wat zuiniger op een mooie aansteker met jouw eigen gepersonaliseerde opdruk dan op een dertien-in-het-dozijn wegwerpaanstekertje. Laat daarom BIC aanstekers bedrukken met een mooie, opvallende opdruk en je raakt ze niet meer kwijt. Tip: super leuk om uit te delen op een bijzondere dag zoals een huwelijk. Of aan je klanten/werknemers wanneer je je eigen bedrijf hebt! 

Hopelijk gaan deze tips jou helpen om jouw geliefde BIC aanstekers niet meer zo snel kwijt te raken. En zo niet, dan is het ook geen straf om regelmatig een mooie, nieuwe BIC aansteker aan te schaffen 😉. 

Previous «
Next »