• Homepage
  • >
  • Ondernemen
  • >
  • Bedrijfskleding kopen voor uw bedrijf? Denk aan deze kledingstukken! 

Bedrijfskleding kopen voor uw bedrijf? Denk aan deze kledingstukken! 

  • Kwaliteit
  • februari 2, 2022
  • Comments Off
bedrijfskleding kopen

Een goed functionerend bedrijf kan eigenlijk niet zonder op maat gemaakte werkkleding die comfortabel, duurzaam en professioneel is. Van slijtvaste geborduurde werkoverhemden tot bedrukte hoodies of t-shirts. Dit geldt natuurlijk voor zowel vrouwelijke als mannelijke werknemers in allerlei branches.
Bedrukte bedrijfskleding
Er is een hoop keuze als het aankomt op bedrijfskleding. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfskleding voor in de bouw zoals werkbroeken met kniebeschermers of veiligheid jacks, maar ook t-shirts of hoodies voor de sportclub of schorten of vesten voor in uw restaurant. Uw merk look zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een op maat gemaakte bedrukte of geborduurde werkkleding. Zo geeft u meteen een personal touch aan bedrijfskleding en wordt het voor ook meteen duidelijk om welk bedrijf het gaat.
Een goed functionerend bedrijf kan eigenlijk niet zonder op maat gemaakte werkkleding die comfortabel, duurzaam en professioneel is. Van slijtvaste geborduurde werkoverhemden tot bedrukte truien, hoodies of t-shirts. Dit geldt natuurlijk voor zowel vrouwelijke als mannelijke werknemers in allerlei branches.

Welke bedrijfskledingstukken kopen?

Er zijn verschillende bedrijfskledingstukken die ideaal zijn voor de werknemers die buiten werken. Het is voor deze werknemers belangrijk dat er voor de verschillende weersomstandigheden genoeg kleding is. Zo wil een bouwvakker voor de winter bijvoorbeeld een lekkere trui, muts of handschoenen. Voor de zomer wil de werknemer dan weer liever een lekker shirt, korte werkbroek en een pet tegen de zon. Als bedrijf is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de verschillende omstandigheden waar iemand van het bedrijf in moet werken. 

Heeft u een bedrijf die vooral werknemers heeft die binnen hun werk verrichten? Dan zult u misschien meer op zoek zijn naar meer nette kleding. Een mooi voorbeeld is een medewerker bij een autogarage. De medewerkers die de auto’s behandelen moeten werkkleding hebben, maar de baliemedewerkers hebben dan weer een mooie polo of overhemd met bedrukking nodig. Dit om professioneel over te komen, maar ook de klant weet dat degene werkt voor het bedrijf. Een stukje herkenbaarheid is erg belangrijk.

Leg verantwoordelijkheid bij werknemers

Zoals u weet is bedrijfskleding duur en zal het een grote kostenpost kunnen zijn voor het bedrijf. Het is daarom belangrijk dat de kleding die wordt aangeschaft ook lang mee gaat en niet te snel vervangen hoeft te worden. Een aanrader is daarom om met de kledingafgifte ook wasvoorschriften mee te geven. Daarbij is het ook belangrijk om duidelijk te maken aan de werknemers dat het hun verantwoordelijkheid is, en dat zij zelf mee mogen betalen als er nieuwe kledingstukken moeten worden aangeschaft door onverantwoordelijk gedrag. Op die manier zal de werknemer verstandig en normaal met de kleding omgaan. 

Kies voor kwaliteit!

Het gedrag van de werknemers is belangrijk, maar de kwaliteit natuurlijk ook. Hogere kwaliteit betekent over het algemeen ook hogere kosten. Toch kunt u een mooi berekening maken, door de levensduur mee te nemen. Als u dit doet, komt u er vaak achter dat duurdere kleding met hogere kwaliteit langer mee gaat en uiteindelijk goedkoper is dan de goedkopere kwaliteit. Een aanrader is om een kijkje te nemen op de website van Hurricane. Deze partij heeft verschillende hoge kwaliteit bedrijfskleding voor een zeer schappelijke prijs.

Previous «
Next »