• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Bouw nu zelf hoogwaardige apps zonder programmeerkennis

Bouw nu zelf hoogwaardige apps zonder programmeerkennis

  • Kwaliteit
  • oktober 13, 2020
  • Comments Off

Vandaag de dag kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder internet en apps. Alles wordt in een rap tempo gedigitaliseerd. Waar we vroeger nog een overschrijvingsformulier voor bankzaken handmatig moesten invullen en zelfs versturen per post, gaat dit tegenwoordig supersnel en gemakkelijk met behulp van een app. Geld overmaken, kijken wat uw saldo is, of een seintje bij negatief saldo, allemaal dingen die tegenwoordig via een app werken. Apps bouwen is werk voor IT specialisten die daar bovendien flinke bedragen voor vragen? Niet meer! Met behulp van powerapps kunt ook u zelf hoogwaardige apps bouwen die u gebruikt om de papieren rompslomp in uw bedrijf te minimaliseren. Bovendien biedt u uw klanten een optimale dienstverlening.

Microsoft Office Suite 365

Sinds de toevoeging van powerapps aan de Microsoft Office Suite 365 wordt zelf apps bouwen bijna kinderspel. Microsoft Office 365 biedt u naast de normale office programma’s als Word, Powerpoint, Excel enzovoort ook powerapps. Met deze Microsoft Powerapps bouwt ook u een eigen app voor gebruik binnen uw bedrijf. Met behulp van standaard blokken bouwt u zonder enige programmeerkennis een hoogwaardige app die u en uw medewerkers veel tijd kan besparen. Het enige wat u nodig heeft is een basiskennis van het Office pakket en de powerapps. Het is eigenlijk te vergelijken met hoe u voorheen een Powerpoint presentatie in elkaar zette. Met behulp van vele sjablonen en voorbeelden zult u snel uw weg vinden in het pakket. Microsoft bouwde voor de powerapps ook een uitgebreide leeromgeving waar u al doende antwoord krijgt op al uw vragen.

Digitaliseer veel voorkomende werkzaamheden in een handige app

Medewerkers binnen uw bedrijf kunnen ook zelf aan de slag met powerapps en zo veel voorkomende werkzaamheden digitaliseren. Dat bespaart u en uw medewerkers veel tijd en geld. Omdat alle data dan direct digitaal beschikbaar is, zijn benodigde analyses snel gemaakt. De resultaten uit verschillende analyses kunnen dan worden ingezet voor verbetering binnen de dienstverlening van uw bedrijf. Powerapps zijn gemakkelijk te verbinden met de al lang bekende office tools. Is uw app klaar voor gebruik dan hoeft u niet uw weg te zoeken door de bestaande procedures van Google en Appstore. U kunt de app direct beschikbaar maken voor specifieke medewerkers of voor iedereen binnen de organisatie. Zij kunnen de app gebruiken via hun telefoon, IPad of Windows computer.

Optimale veiligheid

IT security is van groot belang. Niemand wil dat zijn gegevens zomaar op straat komen te liggen en door iedereen gelezen kunnen worden. Dit zelfde geldt uiteraard ook voor het gebruik van zelfontwikkelde apps. Powerapps zijn optimaal beveiligd. Dit is mede door de integratie met de strenge veiligheidsmaatregelen van Microsoft. U kunt gemakkelijk bijhouden wie van uw medewerkers werken met een bepaalde app en waar ze hun data vandaan halen. Met de huidige privacywet moet u als werkgever immers kunnen overleggen wie welke data gebruikt, en met welk doel. Door het gebruik van Powerapps binnen uw bedrijf zullen uw werknemers hun werk beter kunnen uitvoeren en kan uw bedrijf een nog betere dienstverlening bieden.

Previous «
Next »