• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Is een betere luchtzuivering nodig voor jouw bedrijf?

Is een betere luchtzuivering nodig voor jouw bedrijf?

  • Kwaliteit
  • mei 2, 2021
  • Comments Off
luchtreiniger

Dagelijks kunnen bedrijven veel overlast ervaren door geuren gassen. Heel vervelend en slecht voor je gezondheid. Essentieel is daarom dat de lucht goed gezuiverd wordt. Deze blog vertelt jou alles wat je moet weten. Het is voornamelijk belangrijk voor horeca en fabriekshallen. En voor alle bedrijven die te maken hebben met geur en gas overlast. Hoe los je dit op? Simpel door een professionele afzuiger geuren maken dan geen kans meer.

Dit is de manier om gassen en geuren te bestrijden!

Een veilige en gezonde leefomgeving is van essentieel belang. Verschillende gezondheidsinstanties besteden hier ook steeds meer aandacht aan. Dit is natuurlijk alleen maar positief. Uit onderzoek blijkt dat geuren en gassen echt een gevaar vormen voor je gezondheid. Langdurige blootstelling kan zelfs het risico verhogen op kanker. Het moment dus om verandering erin te brengen. Ga voor een professionele afzuiger en kies voor de gezondheid van je medewerkers.

Hoe komen de geurtjes?

Geurtjes in een leefomgeving kunnen serieuze overlast geven. Ook brengt dit gezondheidsrisico’s met zich mee. Last van geurtjes kan zelfs lichamelijke klachten met zich meebrengen zoals misselijkheid, hoofdpijn en een verstoorde hartslag. Het kan ook spanningen met zich meebrengen en continu onvrede over het woonklimaat of het leefklimaat.

Luchtzuivering

Elk bedrijf is echt aan te raden om een professionele luchtreiniger aan te schaffen en te gebruiken. Of je nu een fabriekshal runt of een hotel de gezondheid van je medewerkers of de gezondheid van je gasten staat altijd bovenaan. Een luchtreiniger kun je gebruiken tegen bijvoorbeeld fijn stoffen, allergenen of micro-organismen. Door een zuivere lucht zullen je medewerkers beter kunnen ademhalen en zal uiteindelijk het ziekteverzuim van je medewerkers ook omlaag brengen. 

Previous «
Next »