Kunstof verpakking in een duurzaam jasje

  • Kwaliteit
  • mei 2, 2021
  • Comments Off
verpakkings emmers

De verpakking van producten is vaak het visitekaartje van de meeste ondernemers en daarom een belangrijk onderdeel. Een verpakking is de uitstraling van jouw merk en moet vaak ook aan een aantal punten voldoen. Emmers zijn erg divers, in tegenstelling van wat mensen vaak denken. Ze zijn namelijk sterk en te krijgen in allerlei verschillende varianten. In deze blog willen we het graag met je hebben over duurzame kunststof emmers. Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics, je gaat ook meer over hun leren in deze blog. 

Duurzame emmers

De emmers van Dijkstra Plastics zijn volledig recyclebaar en dragen daardoor mee aan betere leefomgeving met minder afval. De kunststof emmers van Dijkstra Plastics worden op maat gemaakt. Dus wat je wensen ook zijn, ga het gesprek aan en ze zullen verwerkt worden in de perfecte emmer voor jouw product. Voor elk product is er een passende emmer. De emmers worden voor een groot gedeelte gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic die volledig recyclebaar is. Ook is Dijkstra Plastics verbonden met het Plastic Pact Nederland. Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te maken. 

Verschillende kleuren en maten

De emmers zijn beschikbaar in grijs, transparant en wit. De grijze emmers zijn produceert uit gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor verschillende sectoren. Ze hebben ook diverse vormen te koop, kun je kiezen uit de volgende vormen: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag in een andere vorm of kleur wilt hebben, dan kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluit bij jouw bedrijf en wensen.

Track en trace

Je kunt de emmers eenvoudig online bestellen vanuit het comfort van je eigen huis. Ze hebben een groot en divers assortiment, dus voor ieder wat wils. Als je op een werkdag voor 15.00 besteld, worden de emmers binnen twee werkdagen geleverd. Ook krijg je een track en trace code waar je je bestelling mee kunt volgen. Het aankomst moment is daardoor meteen bekend!

Previous «
Next »