Mokken bedrukken

  • Kwaliteit
  • februari 1, 2018
  • Comments Off

Ben jij van plan om binnenkort één van jouw vrienden, familieleden, of kennissen een mooi cadeau te sturen? Maar weet je nog niet wat dat moet zijn? Op relatiegeschenken.nl is het nu mogelijk om mokken te laten bedrukken. Er zijn een heleboel keuzemogelijkheden en je kunt zelf bepalen of je een goedkope of een wat duurdere mok wil. Ook de grootte van de mok kun je zelf bepalen. Een ideaal cadeau dus.

Scherpe prijzen

De mokken kun je op hun allergoedkoopst krijgen. Je zult dus geen spijt krijgen van je aankoop bij relatiegeschenken.nl. Een mooie, Javaanse mok van keramiek kun je bijvoorbeeld al krijgen vanaf €2,31. Je kunt dan kiezen uit de kleuren blauw, groen, en zwart. De mok wordt zelfs al binnen 2 tot 3 werkdagen bij jou thuisbezorgd. Dat is dus een uitstekende service, tegen een scherpe prijs. Maar deze keramieken mok is lang niet de enige mok die je kunt bestellen. Er zijn ook andere soorten keramieken mokken, bijvoorbeeld de Chalcky beker, the Taza mok, en de klassieke keramische mok. Ook zijn er thema mokken te koop, die wel wat weg hebben van de bekers waarin je vaak kinderijsjes kunt bestellen in restaurants. Een perfect geschenk voor een jong kind dat zo’n beker leuk vindt.

Veel keuze

Naast keramieken mokken kun je ook nog een heleboel andere mokken bestellen op relatiegeschenken.nl. Zo heb je bijvoorbeeld ook nog plastic drinkbekers, die je handig af kunt sluiten met een deksel en je daarom goed mee kunt nemen, bijvoorbeeld naar je werk of studie, je school, of zelfs als je een dagje uit gaat. De plastic bekers kun je al bestellen vanaf €0,45, en uiteraard kun je deze ook weer bedrukken met een tekst naar keuze. Als je een bedrijf hebt en daar graag reclame voor wilt maken, dan is het ook een goed idee om een aantal goedkope mokken te bestellen, en deze bijvoorbeeld cadeau te doen aan je medewerkers of klanten. Zo verras je hen én met een leuk cadeau, én zorg je voor een goede naam van jouw bedrijf.

Previous «
Next »