Private leasen doe je bij autolease.nl!

  • Kwaliteit
  • november 30, 2021
  • Comments Off
private leasen

Je auto kan een flinke kostenpost zijn, zonder dat jij daar weet van hebt. De meerderheid van de autobezitters weet niet wat de maandelijkse kosten zijn van een auto. Je betaalt afschrijving, verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Dat kost allemaal nogal wat! Met de ene maand een dure onderhoudsbeurt boven op je maandelijkse wegenbelasting en verzekering, raak jij makkelijk het overzicht kwijt. Met private lease betaal je een vast bedrag per maand. 

Wat is private lease? 

Privé een auto leasen is private lease. Eigenlijk huur je de auto van de leasemaatschappij en word jij geen eigenaar van de auto. Net als bij het huren van je huis eigenlijk, maar dan met een auto. Na de looptijd van je lease lever je hem gemakkelijk weer in en de leasemaatschappij regelt de verkoop. Per maand betaal je een vast bedrag voor lease, onderhoud, verzekering, wegenbelasting, pechhulp en soms nog meer. Je betaalt dus enkel nog de benzine of brandstofkosten. 

Maar ik heb geen spaargeld… 

Het grote voordeel van een auto leasen is dat je geen grote spaarpot nodig hebt. Zeg maar dag tegen jarenlang sparen, en hallo nieuwe auto! Je betaalt gewoon een vast bedrag per maand en daar is (bijna) alles mee gezegd. Het is natuurlijk wel handig dat je een vast inkomen hebt waar je je maandelijkse leasekosten mee kan betalen. Maar zodra dat geregeld is, heb jij het goed voor elkaar en cross jij overal heen. 

Wat kost dat? 

Een auto leasen kan je (net als bij koop) zo duur maken als je zelf wilt. Heb jij een uitgebreid wensenlijstje? Dan zal je waarschijnlijk in een duurder segment terechtkomen. Maar aan de andere kant kun je het ook zo goedkoop maken als je zelf wilt. Je leaset namelijk al een gloednieuwe Citroën C1 voor €199 per maand bij www.autolease.nl. En daar is alles (behalve je benzine kosten dan) ook mee betaald. 

Interesse? 

Heb je interesse en wil je graag meer informatie over private lease? Autolease.nl biedt een gemakkelijk overzicht waarin jij jouw wensen kan filteren om de perfecte auto te vinden! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten. 

Previous «
Next »