Relatiegeschenken versturen

  • Kwaliteit
  • december 6, 2021
  • Comments Off
relatiegeschenk versturen

Nu de kerstperiode er weer aan komt, gaan veel bedrijven relatiegeschenken versturen. Dit zijn meestal kleine pakketjes die als brievenbuspakket verstuurd kunnen worden. Bij bedrijven die relatiegeschenken versturen blijft het meestal niet bij een of twee relaties. Er zijn dus ook veel verzendverpakkingen nodig. Bij Blok Packaging kunt u kartonnen enveloppen kopen per 100 stuks! Zo heeft u met één bestelling genoeg enveloppen om alle relatiegeschenken te versturen. 

Waarom kartonnen enveloppen?

Wanneer u verzendt met kartonnen enveloppen, is het risico minder groot dat de inhoud van het pakket beschadigd raakt. Aangezien de pakketjes verstuurd worden naar uw zakenrelaties, wilt u natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Beschadigde pakketjes moeten daarom voorkomen worden. Daarnaast worden de enveloppen gemaakt van wit duplex karton. Dit witte, stevige karton is representatief. 

De A4 en A5 enveloppen zijn geschikt als verpakking voor een brievenbuspakket. Hier kan van alles in verstuurd worden. Denk hierbij aan boeken, catalogussen, folders, tijdschriften en documenten. Andere platte producten kunnen hier ook goed mee verstuurd worden. Dit is afhankelijk van het geschenk dat u in gedachten heeft voor uw relaties. 

Waar kunt u op letten?

Let op de grootte van het product dat u wilt verzenden. Wanneer het een kleiner product is, kunt u het beste kiezen voor het kleinste formaat envelop. Een klein product in een te grote envelop wekt al snel de indruk dat u niet milieubewust bezig bent. Hoe minder groot de verpakking is, hoe beter. Let er dus op dat de grootte van de verpakking en de inhoud op elkaar aansluiten. Zo voorkomt u dat u een slechte indruk maakt bij uw zakenrelaties. Daarnaast laat u ook met de manier van verzenden zien hoeveel moeite u gestoken heeft in de geschenken. Met de kartonnen enveloppen van Blok Packaging maakt u gebruik van hoogwaardig verzendmateriaal. 

Kartonnen enveloppen bestellen bij Blok Packaging

Voor kartonnen enveloppen kunt u terecht bij Blok Packaging. Hier bestelt u eenvoudig en veilig uw verzendmateriaal. Plaats de artikelen in uw winkelmandje en betaal veilig in een betrouwbare betaalomgeving naar uw keuze. Bestelt u op werkdagen voor 17.00 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. 

Previous «
Next »