Tips voor de beste relatiegeschenken

  • Kwaliteit
  • oktober 1, 2018
  • Comments Off

Relatiegeschenken zijn erg belangrijk voor uw bedrijf. Met relatiegeschenken laat u uw waardering blijken aan uw klanten en kunt u ook nieuwe klanten aantrekken. Houdt het echter niet alleen bij uw klanten. Vergeet uw personeel niet. Zij zijn het hart van uw bedrijf en met een leuk bedrukt relatiegeschenk zorgt u ervoor dat ze met plezier voor uw bedrijf werken. Heeft u al een aantal keren een relatiegeschenk gestuurd, dan blijft het toch lastig om een origineel relatiegeschenk te vinden. Daarom geven wij u graag een paar tips om de beste relatiegeschenken te vinden voor uw klanten en personeel.

Tip 1: Houdt het functioneel

Een bedrukt relatiegeschenk ontvangen is voor iedereen leuk, maar als men het maar één keer gebruikt en het ligt daarna te verstoffen in een hoekje, dan is dat zonde van uw investering natuurlijk. Zorg daarom dat uw relatiegeschenk functioneel is. Ofwel, dat ze het dagelijks kunnen gebruiken. Denk hierbij aan pennen, USB-sticks, notitieboekjes, webcamcovers of mokken.

Tip 2: Een relatiegeschenk met een gedachte

Geef niet zomaar een relatiegeschenk. Doe dit met een gedachte erachter. Denk hierbij aan de tijden van het jaar. Wordt het zomer? Geef bijvoorbeeld een bedrukte strandbal als relatiegeschenk. Is de herfst ingetreden? Dan komt een bedrukte paraplu zeker van pas. Natuurlijk kunt u ook kijken wat er momenteel binnen uw organisatie of vereniging gebeurd. Hier kunt u dan met uw relatiegeschenk op inspelen. Denk hierbij aan een jubileum, verhuizing, stressvolle tijden, etc. Voor elk situatie is wel een passend relatiegeschenk te vinden.

Tip 3: Gezonde relatiegeschenken

Er zijn heel veel lekkere etenswaren, zoals snoep of chocolade, in de wereld. Hoewel deze onweerstaanbaar zijn, is het niet verkeerd om ook eens gezonde relatiegeschenken aan uw klanten of personeel te geven. Gezond leven en sporten zijn immers een erg populair. In plaats van een bedrukte en gevulde snoeppot te geven, kunt u ook bedrukte appels of bananen geven. Een bedrukt zakje met studentenhaver of een muesli reep met eigen wikkel kan ook een gezonde optie zijn.

Tip 4: Het gaat niet om de waarde

Veel mensen denken dat hoe duurder een relatiegeschenk is, hoe blijer de ontvanger er mee is. Dit is niet waar. Een gratis relatiegeschenk ontvangen is altijd leuk, ongeacht de waarde. De boodschap achter het relatiegeschenk is een stuk belangrijker als de relatiegeschenk zelf. Geef daarom niet alleen een relatiegeschenk, maar doe er ook een persoonlijke boodschap bij met uitleg waarom u zo blij bent met uw personeelslid of klant. Ongeacht wat het relatiegeschenk dan ook is, een notitieboekje of bijvoorbeeld een bluetooth speaker, de ontvanger zal er ontzettend blij mee zijn.

Waar bestel ik mijn relatiegeschenken?

U heeft een goed idee voor een relatiegeschenk in gedachte? Bestel uw bedrukte relatiegeschenken dan bij BudgetGift . BudgetGift is al meer dan 20 jaar één van de meest vooraanstaande relatiegeschenkenbureaus. Met veel vakkennis, een breed assortiment en scherpe prijzen hebben zij altijd voor u het beste relatiegeschenk in huis. Staat uw relatiegeschenk toch niet op hun website? Neem dan contact met ze op. BudgetGift denkt graag met u mee om het juiste relatiegeschenk voor u te vinden.

Previous «
Next »