Wat zijn de voordelen van een goede projectplanning?

 • Kwaliteit
 • maart 18, 2020
 • Comments Off
Kwaliteitsnetwerk.nl
 • Een goede projectplanning zorgt voor overzicht én controle
 • Je weet precies wanneer welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden
 • Je weet (ongeveer) hoeveel uren er gewerkt moet worden aan het project
 • Je weet voor welke werkzaamheden je personeel nodig hebt

Maar hoe maak je dan een goede projectplanning als het maken van een projectplanning nog het meest op een puzzel met héél veel stukjes lijkt. Het allerbelangrijkste is het verzamelen van gegevens en informatie die beschikbaar is. Wil je deze gegevens efficiënt en overzichtelijk hebben dan heeft OutSmart daarvoor een planbord waar je orders overzichtelijk kunt plannen. Het maakt dan niet uit of je 3 of 300 opdrachten hebt om te plannen. Het maakt ook niet uit of het om 3 of 300 werknemers gaat die je moet inplannen. 

Hoe kun je het beste een werkrooster maken?

Een werkrooster maken gebeurde tot voor kort nog heel vaak in Excel. Wanneer je weinig personeel hebt kan dat nu nog steeds. Maar heb je meerdere werknemers dan wordt dat steeds moeilijker. Een werkrooster maken in Excel kost veel tijd. Steeds meer ondernemers maken dan ook gebruik van OutSmart. Zij bieden een compleet software pakket aan voor personeelsplanning. Wanneer je dan ook de werkrooster app download heb je altijd en direct overzichtelijk waar jouw personeel mee bezig is. Met de software van OutSmart kun je 

 • een werkrooster maken dat iedereen via de app kan inzien. 
 • Facturen maken én versturen
 • Offertes maken
 • Vind je alle administratie van de klant op één centrale plaats

Gebruik je een boekhoudprogramma, ERP of CRM dan kan dit worden gecombineerd met OutSmart. 

Wat is het voordeel van een goed software programma voor de projectplanning én personeelsplanning?

Software programma’s voor projectplanning en personeelsplanning worden niet voor niets ontworpen. Steeds meer ondernemingen maken gebruik van een software programma voor de projectplanning én/of de personeelsplanning. De software van OutSmart wordt gebruikt door vele branches en kan worden aangepast met tools die voor jouw onderneming van toepassing zijn. Zo kun je veel tijd winnen én kosten besparen  Je kunt snel en effectief je planning maken voor elke opdracht die jij moet uitvoeren. Hiermee kun je ook elke werknemer efficiënt inplannen. Door gebruik te maken van de OutSmart app heeft elke werknemer inzicht in de planning en kan door middel van een melding op de hoogte worden gebracht van wijzigingen in de planning. Via de app kan hij aangeven wanneer het werk klaar is maar ook foto’s doorsturen naar kantoor.

Nog meer slimme tools

Wanneer je kiest voor OutSmart dan kun je op een makkelijke manier een projectplanning maken inclusief een personeelsplanning. Je werknemers kunnen door middel van de OutSmart app hun werkuren op hun telefoon of tablet invoeren. Daarmee gaat de urenregistratie ook vrijwel automatisch. Als werkgever weet je precies waar jouw medewerker mee bezig is. Alle materialen die worden gebruikt worden geregistreerd. Werknemers kunnen de werkbonnen direct door appen naar kantoor en daar kan direct een factuur worden gemaakt. Zo werkt het hele softwareprogramma samen en daarmee bespaart jouw onderneming tijd en geld!

Veel medewerkers vinden het lastig om hun gewerkte uren bij te houden

Voor jouw organisatie is urenregistratie heel belangrijk maar voor jouw medewerkers niet. Zij zien het belang van goede urenregistratie vaak niet in. Natuurlijk kun je ze uitleggen dat, wanneer zij de uren niet goed en op tijd doorgeven, de facturen niet kunnen worden gemaakt en verstuurd. Wanneer er geen facturen worden gemaakt wordt er ook geen geld ontvangen en kunnen de salarissen niet worden betaald. Dat werkt even maar voor hoelang? Het blijkt dat een (simpel) software programma waarmee werknemers zelf kunnen werken wel werkt. Zij kunnen dan via hun telefoon of een tablet via de app eenvoudig alle gewerkte uren doorgeven. Maar ook kunnen zij de materialen die zijn gebruikt doorgeven. Zo heb je al aan het einde van de dag een compleet overzicht van alle gewerkte en gebuikte materialen voorhanden. 

Previous «
Next »