Zorgvuldig uw serverkast kiezen

  • Kwaliteit
  • februari 3, 2019
  • Comments Off
serverkast

U denkt er misschien niet direct aan, maar bij de inrichting van uw kantoorruimte hoort ook de keuze voor een Serverkast. Het is namelijk erg belangrijk om uw server en bijbehorende apparatuur te beschermen en op een vaste plaats te bewaren. Op die manier voorkomt u een warboel van bedrading en gebruiksschade aan uw apparaten. Hoe u de juiste serverkast voor uw kantoor kiest? Dat gaan wij u vertellen. Een simpele eerste stap is te bekijken hoe groot de serverkast moet zijn. Het is natuurlijk zonde als de helft van de kabels en spullen straks niet in kast past.

Passende accessoires

Natuurlijk moet de keuze voor uw serverkast geen afbreuk doen aan de rest van uw kantoorinrichting. Daarom past u de kast aan uw interieur aan. De meeste serverkasten zijn donker van kleur, vaak zwart. Daarnaast kunt u kiezen wat voor soort deur u wilt. Zo zijn er serverkasten met glazen deuren, maar ook perforeerde deuren.  Deze serverkast is bijvoorbeeld van staal en heeft uitneembare zijpanelen. De deuren zijn zowel links- als rechtsdraaiend te plaatsen. Het is maar net wat voor u gemakkelijk is. Vanzelfsprekend zijn de deuren voorzien van sloten, zodat uw spullen gegarandeerd veilig zijn. Diverse accessoires zijn aan te raden. Denk daarbij aan ventilatorsets om de warmte te reguleren of legborden om apparatuur zonder montageprofielen toch te kunnen plaatsen.

Serverkast specialisten nodig?

Wij begrijpen dat de aanschaf van een serverkast een kostbare aangelegenheid kan zijn. Daarom is het logisch dat u eerst enkele vragen aan specialisten wilt stellen, alvorens u daadwerkelijk een serverkast koopt. Specialisten weten namelijk precies welke serverkasten uit het assortiment aansluiten bij uw wensen en welke accessoires u hier het best aan kunt toevoegen. Met tips voor een goede inrichting van de kast, kan u niets meer misgaan. Opgeruimd staat netjes!

Previous «
Next »