Alles over vitrages

  • Kwaliteit
  • oktober 2, 2020
  • Comments Off
vitrages

Vitrages heb je tegenwoordig in een hip jasje. Ze zijn gemakkelijk om door heen te kijken, want er bestaan vitrages van een zeer dunne stof. De vitrage blokkeert de zon, maar laat wel daglicht binnen. Dit zorgt ervoor dat de vitrage een mooie open en rustige sfeer in de ruimte creëert. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de kamer een stuk dieper en dus ook groter lijkt. Ben jij op zoek naar mooie vitrages voor in huis? In deze blog lees je de beste tips en tricks! 

Passend voor elke woonkamer

Doordat vitrages een rustige kleur hebben, zijn zij voor elke ruimte geschikt en ook zeker voor de woonkamer. Je hangt de vitrages op en fleurt de kamer nog extra op met andere accessoires en meubels. Een trend die je vandaag de dag ziet is ‘Bohemian’. Wil je hier op inspelen, dan werkt een gebroken witte vitrage goed waarbij je vervolgens veel planten in de woonkamer zet. Dit geeft het natuurlijke effect waar je naar op zoek bent. 

Plooien

Het ophangen van een vitrage doe je eenvoudig door gebruik te maken van een rails. Hierdoor krijg je mooie plooien. Je kunt kiezen tussen een enkele of dubbele plooien. Daarnaast is een chique vlinder/wave plooi ook erg mooi. Voor het creëren van rust, is ons advies om een enkele plooi te kiezen. Dit versimpelt de vitrage en maakt het minder golvend waardoor het zorgt voor een rustige basis. 

Diverse kleuren

Kies je voor rustige en neutrale kleuren, dan creëer je een basis in jouw interieur. Ideaal voor verschillende stijlen. Een rustige vloer en gordijnen in neutrale tinten creëren een goede basis. De meubels in de ruimte en de kunst aan de muur kunnen dan juist beter uitkomen. De keuze bij vitrages is erg groot, zo zijn er fijn geweven, grof geweven, dikke stof, dunne stof, zandkleur, wit of gebroken wit vitrages. 

Online vitrages bestellen

Op zoek naar inspiratie en een groot aanbod? Kijk dan online eens rond. Hier vind je veel voorbeelden. Online speciaalzaak Raamdecoratie.com kan je daarnaast voorzien van goed advies. Neem een kijkje op hun site. 

Previous «
Next »