Vind snel gespecialiseerd personeel

  • Kwaliteit
  • april 12, 2021
  • Comments Off
gespecialiseerd personeel

Verloop van werknemers komt voor in elk bedrijf. Mensen veranderen van werk, verhuizen of gaan met pensioen. Op zo’n moment komt een vacature vrij die u zo snel mogelijk weer opgevuld wilt zien met gekwalificeerd en gespecialiseerd personeel. Bij een openstaande vacature zijn er verschillende wegen om nieuw personeel aan te trekken. Dat kan via werving of executive search. Het verschil tussen deze twee manieren van personeel werven leggen we u hier graag uit.

Personeel werven

Als bedrijf bent u op zoek naar de juiste mensen op de juiste plek. Wanneer er een open vacature ontstaat wordt vaak een geschikte kandidaat gezocht via een wervings- of selectiebureau. Zij hebben in hun databanken mensen die actief op zoek zijn naar werk en daarom reageren op diverse vacatures. Meestal ontvangt het bedrijf een groot aantal sollicitaties waaruit een selectie moet worden gemaakt om diegene te vinden die het beste past bij het bedrijf en de juiste opleiding heeft genoten

Executive search

Executive search is ook een manier van geschikt personeel zoeken. Echter worden bij executive search ook mensen benaderd die misschien nog niet direct actief op zoek zijn naar werk, of elders werken maar wellicht willen veranderen voor een beter loon en meer uitdaging. Maar liefst 70% van de mensen op de arbeidsmarkt overwegen een overstap bij aantrekkelijke mogelijkheden. Zij staan niet ingeschreven bij wervingsbureau’s omdat ze al werk hebben. Executive search bureaus helpen bedrijven deze mensen door ze snel in contact te brengen met bedrijven die open vacatures hebben waarvoor ze gekwalificeerd personeel zoeken. Topofminds is zo’n executive search bureau. Zij bemiddelen met professionals uit allerlei takken van het bedrijfsleven, van ceo tot analist. Executive search Amsterdam heeft specialisten op dit elk gebied en hoewel zijzelf voornamelijk actief zijn binnen Nederland komen kandidaten uit heel Europa.

Solliciteren executives

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging kijk dan zeker op de website van topofminds.nl Zij bieden naast recruitment ook carrièreadvies uit aan executives die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Samen wordt bekeken of de overstap een goede zet is of juist niet. Wanneer u op zoek bent naar een loopbaanadvies staan de specialisten van Top of Minds voor u klaar om u te begeleiden en laten ze u solliciteren bij vacatures die op uw lijf geschreven zijn. Van een baan Sales Manager retail tot een baan als interim head of marketing. Overweegt u het om nieuwe medewerkers te rekruteren of bent u zelf toe aan een nieuwe uitdaging dan ligt hier uw kans.

Previous «
Next »