www.maxilia.nl, een bezoekje waard!

  • Kwaliteit
  • mei 19, 2017
  • Comments Off

Kun jij je nog herinneren hoe jij de wereld ervoer zonder het internet? Kun jij je een bestaan voorstellen zonder het gebruik ervan? Misschien wel, maar het wordt steeds moeilijker onze maatschappij los te zien van dit bijzonder handige medium.
Elke actie op het internet begint met het zoeken naar een specifieke pagina en of het nu www.maxilia.nl is of welke willekeurige pagina dan ook, de eerste indruk is de belangrijkste.

 

Maxilia

 

Visueel

Als je op zoek gaat naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van allerlei artikelen, voornamelijk bedoeld als reclame, promotie of relatiegeschenk, dan krijg je een hele serie hits. Hits is niets anders dan de populaire, doch Engelse vorm van het woord ‘treffer’.
Vervolgens klik je op deze treffers en je eerste beoordeling is puur gebaseerd op wat je ziet. Dat is dus niet voor iedereen hetzelfde, want iedereen heeft andere voorkeuren, bijvoorbeeld bij zoiets simpels als kleur.
Sites, een andere naam voor pagina’s, kunnen schreeuwerig zijn, neutraal, saai, onleesbaar, grotesk enzovoort, maar voor jou persoonlijk moet het precies goed zijn om verder te bladeren.

 

www.maxilia.nl

De site is aangeklikt en ik beland op de startpagina van Maxilia en het enige dat ik kan meegeven aan de aandachtige lezer, is hoe ik persoonlijk deze pagina ervaar.
De overheersende kleur is blauw, en dat is toevallig mijn favoriete kleur, dus dat is al meteen een groot voordeel. Het oogt overzichtelijk, met een feestelijk, maar niet overdreven logo en de melding dat het bedrijf 10 jaar bestaat. Er wordt duidelijk aangegeven wat Maxilia doet met een directe kleurige, maar niet al te felle, verwijzing naar een zomeractie. Dat is handig, want de zomer komt eraan.
Verder is er op de startpagina van www.maxilia.nl een overzicht te zien van de categorieën van te bedrukken artikelen en verwijzingen naar wat Maxilia precies is. Ook worden gelijk twee mogelijkheden geboden tot contact, telefonisch en een vraagbaak, een aantal favoriete artikelen en wat de grootste voordelen zijn bij Maxilia.

Een bezoekje aan www.maxilia.nl is een, voor mij, prettig ogende ervaring, niet agressief en overzichtelijk, maar uiteindelijk zul jij dat toch voor jezelf moeten bepalen.

Previous «
Next »