Zo heb jij een professioneel kantoor

  • Kwaliteit
  • juni 30, 2021
  • Comments Off
kantoor inrichten

Een kantoor straalt uit wie jij als bedrijf bent. Als je klanten ontvangt wil je dat ze zich welkom voelen maar ook echt het idee hebben dat ze binnen zijn in het bedrijf. Gelukkig kan dit aan de hand van een paar aanpassingen! Denk aan de huisstijl doortrekken in het pand. Is je logo rood? Zorg dan voor een paar rode accenten. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Zorg dat het kantoor praktisch is

De uitstraling is hoe dan ook zeer belangrijk, maar als het kantoor niet praktisch is, dan wordt het werken niet zo prettig. Daarom moet je een kantoor nooit zomaar even snel inrichten. Het is van belang dat je hier goed over nadenkt. Kijk naar het team wat je hebt, het soort werk dat er gedaan moet worden en pas de inrichting van je kantoor hierop aan. Zorg daarbij vooral voor functionaliteit, en maak het daarna zo mooi en professioneel mogelijk qua uitstraling.

Ruimte is het belangrijkst 

De ruimte indeling is het belangrijkst, want heb je veel mensen die het prima vinden om in een ruimte te weren? Dan hoef je niet veel muurtjes neer te zetten, maar heb je ook mensen die graag geconcentreerd alleen werken? Dan heb je daar een andere inrichting voor nodig dan wanneer je een team hebt dat veel moet samenwerken. Wil je een grote open ruimte waar contact heel makkelijk is of wil je vooral privacy en rust creëren? Wat altijd belangrijk is, is voldoende ruimte voor je personeel. Mensen moeten het gevoel hebben dat ze een eigen plek hebben waar ze hun ding kunnen doen. Hierbij hoort ook ruimte voor opslag, mensen moeten hun spullen kunnen opbergen en makkelijk kunnen pakken wanneer dit nodig is.

Bij deze partij moet je zijn

De uitstraling van je kantoor wordt natuurlijk deels bepaald door je meubilair, en hier moet je dan ook rekening mee houden. Nog belangrijker is echter comfort, want je personeel moet goed en effectief kunnen werken. Gelukkig hebben wij de perfecte partij die je kan helpen, namelijk Kato, kijk hiervoor eens vrijblijvend op hun website!

Previous «
Next »