Al nagedacht over het kerstpakket?

  • Kwaliteit
  • oktober 29, 2019
  • Comments Off

Het jaar is bijna weer voorbij en de feestdagen zijn over een aantal weken weer in aantocht. Weet u al welk geschenk u dit jaar aan uw werknemers en relaties wilt geven? Een verzorgd en origineel kerstpakket is altijd weer een groot succes. Mensen blijven het heerlijk vinden om tijdens deze periode een attent geschenk te ontvangen. Het is een waardevolle blijk van waardering. Een bijzonder kerstpakket is nog steeds een goed geschenk en de perfecte manier om de goede samenwerking te benadrukken. Geslaagde kerstpakketten kunt u kiezen in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen voor een traditioneel kerstpakket of voor bijvoorbeeld een origineel themapakket.

Hoe kiezen?

Als u het kerstpakket gaat samenstellen, moet u eerst een aantal keuzes maken. Om te beginnen uw budget per pakket maar wat u vindt passen bij uw ontvangers. Waar worden ze blij van? Verrast u ze met een themapakket gekoppeld aan een onderwerp, zoals bijvoorbeeld bier of wellness? Of vindt u een meer traditioneel pakket gevuld met diverse heerlijkheden beter passen? Maar een combinatie van beide pakketten kan ook goed werken; heerlijk lekkernijen gecombineerd met een persoonlijke touch?

Het traditionele kerstpakket

Het traditionele kerstpakket scoort nog ieder jaar weer uitstekend. Dit kerstpakket is gevuld met heerlijke levensmiddelen. De ontvanger kan hier tijdens de feestdagen uitgebreid van genieten; een pakket bomvol met heerlijke producten. Zelfs enkele weken na de feestdagen kunnen ze hier nog van genieten. Dit populaire pakket doet het goed in verschillende sectoren, van de bouwsector tot aan de financiële sector. Uiteraard bepaalt u zelf de inhoud van dit pakket en kunt u deze naar uw eigen wensen vormgeven en aanpassen. En u kunt het tegenwoordig zo gek maken als u zelf wilt. Zo kunt u zelfs kiezen voor het luxe pakket met o.a. bruisende Moët & Chandon champagne en heerlijk zalm.

Een themapakket

Maar u ook afwijken en kiezen voor een origineel themapakket. Denk daarbij aan een specifiek samengesteld pakket voor dames en een pakket voor de heren. De cadeaus zijn goed dan afgestemd op het profiel en de wensen van de ontvangers. U kunt bij de damespakketten denken aan heerlijke wellness-producten, lekker geurkaarsen of zachte badhanddoeken. Het herenpakket kunt u samenstellen met handige barbecue-artikelen of een pakket speciaal voor de wijnliefhebber. 
Een kerstpakket is het leukst als deze passend en persoonlijk is. Vul deze dus vooral met diverse kleine attenties. Dat kunnen zijn luxe kookartikelen, een boek of tuin- en hobby-attributen. En voor gezinnen is het leuk om het kerstpakket aan te vullen met kindercadeautjes of spelletjes. 

Het profiel van de ontvanger

Als u het  kerstpakket gaat samenstellen, is het prettig als u de ontvanger een beetje kent. Wat vinden ze leuk? Wat is de leeftijdscategorie? Zoals hierboven benoemd, een cadeautje toevoegen toont dat u veel aandacht hebt besteed aan het uitzoeken van het kerstpakket. Zo gaat uw zakelijke relatie een prettig 2020 tegemoet.

Previous «
Next »