Spontane verrassing

  • Kwaliteit
  • april 15, 2020
  • Comments Off
Spontane verrassing

Het is altijd leuk om iemand spontaan te verrassen, of dit nu is voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Een leuk gebaar is bijvoorbeeld een mooie bos bloemen, hier wordt echt iedereen vrolijk van. Voor een mooi boeket bloemen ga je uiteraard naar een bloemist, maar was jij er al mee bekend dat er tegenwoordig ook veel online partijen zijn waar jij terecht kan voor verse bloemen en planten? Hierbij worden de lokale bloemisten niet overgeslagen! Hoe dit precies werkt leggen we je uit.

Online bloemist

Wij nemen de partij Regiobloemist.nl als voorbeeld. Bij deze partij kun je namelijk kiezen uit een ruim assortiment met allerlei verschillende bloemen, planten en boeketten. Wanneer je een mooie bos bloemen hebt gevonden kun je deze gemakkelijk online bestellen. De bestelling bij Regiobloemist loopt altijd via de lokale bloemist in de regio van de persoon die deze mag ontvangen, hierdoor worden deze nooit overgeslagen. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten. Je bestelling bij Regiobloemist verloopt als volgt, zodra je hebt besteld wordt de bestelling doorgegeven aan de bloemist in de regio van de ontvanger. Deze regionale bloemist zorgt ervoor dat het boeket samengesteld wordt en daarna wordt klaargemaakt voor verzending. De bezorger neemt het bestelde boeket mee en doet er vervolgens alles aan om het boeket persoonlijk af te geven, dat is natuurlijk wel het leukste.

Bloemist naar keuze

Wil jij jouw bloemen bijvoorbeeld laten bezorgen in Deventer en heb je hier een vaste of favoriete bloemist? Kijk dan snel of Regiobloemist al met deze bloemist samenwerkt. Je kunt namelijk bij het bestellen zelf bepalen welke lokale bloemist jouw boeket bloemen gaat leveren. Zo krijg je de ervaring en kwaliteit van jouw favoriete bloemist uit Deventer. In enkele eenvoudige stappen kan je bloemen bestellen en laten bezorgen door jouw favoriete bloemist. Bestel via Regiobloemist bloemen en je krijgt ook nog eens 7 dagen versgarantie en 100% tevredenheidsgarantie.

Meer weten over Regiobloemist?

Regiobloemist bezorgt de bloemen, die jij online besteld, via de lokale bloemisten. Bij Regiobloemist vind je een groot assortiment bloemen, denk aan tulpen, rozen, wilde bloemen, kamerplanten en nog veel meer! Als je voor de middag (14:00) bestelt, dan zorgt Regiobloemist ervoor dat het boeket dezelfde dag nog wordt geleverd. Kijk voor meer informatie over Regiobloemist op hun website. Ook bij aanvullende vragen kun je hier terecht. De klantenservice van Regiobloemist beantwoord graag al je vragen.

Previous «
Next »